Ieri dimineață, două accidente identice, în care două șoferițe s-au speriat de niște câini ieșiți în drum și au ajuns cu mașinile în șanț. Două femei au ajuns la spital

9/11/19 ora:12:29pm

 

Vineri dimineață, la ora 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Șerbăuți, din cauza unui câine care a ieșit brusc pe partea carosabilă, o femeie de 23 de ani din orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. în urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Tot ieri dimineață, la ora 08.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A din comuna Slatina, ajunsă la intersecția cu str. Pleașă, într-o curbă ușoară, o localnică de 40 de ani, a încercat să evite un câine, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, după care, s-a răsturnat.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 60 de ani din localitate, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.