Ieftin ca braga. Deocamdată. Prețul biletelor pentru zborurile Suceava – Viena

18/01/20 ora:10:35am

Vineri, 17 ianuarie 2020, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat faptul că de pe 3 iulie WizzAir va opera un nou zbor de pe Aeroportul Internațional Suceava, spre Viena.

Conform preşedintelui CJ Suceava, vor fi doua zboruri saptamanale, luni si vineri, iar cursa  Viena – Suceava va decola la ora 18.50 și va sosi la Suceava la ora 21.20, in timp ce cursa aeriană Suceava – Viena va decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 21.55 și va ajunge în Austria la 22.30. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Airbus cu 230 de locuri.

WizzAir a pus deja în vânzare biletele pentru această destinație, acestea având deocamdată prețuri absolut decente. Astfel, de pe site-ul companiei, vineri seara se putea achiziționa un bilet pentru zborul Suceava – Viena de pe data de 3 iulie la prețul de 229 lei, iar pentru zborul Viena – Suceava de pe data de vineri 7 august biletul costă acum doar 189 lei (fără bagaje). De asemenea, celelalte zboruri programate pentru lunile iulie şi august pe ruta Suceava – Viena şi retur au prețuri asemănătoare.

Trecând peste ora destul de incomodă de aterizare la Viena (22.30), noua destinație propusă de WizzAir sucevenilor este acum foarte accesibilă, nu doar pentru o excursie de tip city break sau  vacanță, ci şi pentru faptul că aeroportul austriac este unul cu foarte multe conexiuni internationale.

Trebuie însă menționat faptul că aceste prețuri pot fi considerate drept «promoționale», aşa, ca la deschidere de rută, WizzAir având pentru Suceava o politică destul de aspră în ce priveşte prețul biletelor. Este ştiut că pentru celelalte destinații (în special Londra şi Roma) operate de pe aeroportul nostru de WizzAir – singura companie care efectuează zboruri externe de la Suceava – prețurile biletelor sunt foarte mari (frizând ridicolul în perioada sărbătorilor şi concediilor), comparativ cu prețurile zborurilor având aceleaşi destinații externe, dar operate pe alte aeroporturi din România. (O.S.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. argon 18/01/2020 la ora 15:38 -

    Toti am simtit la buzunare….
    Trebuie rezovat amiabil si pentru bucovineni.

  2. argon 18/01/2020 la ora 15:35 -

    Toti am simtit asta!