Gheorghe Flutur vrea ca anul viitor să aducă la Suceava toți reprezentanții destinațiilor EDEN din Europa

22/09/18 ora:7:27am

Bucovina este vizitată, în weekend-ul acesta, de către reprezentanți ai Ministerului Turismului și ai destinațiilor EDEN (destinațiile europene de excelență în turism) din România. Primirea acestora a avut loc la Palatul Administrativ al Sucevei, oficiile de gazdă fiind făcute de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta s-a arătat plăcut impresionat de faptul că mulți dintre invitați au ve­nit îmbrăcați în costume specifice din zonele de proveniență. Ca de obicei, șeful administrației județene sucevene s-a arătat dispus să acorde „azil turistic” vizitatorilor. De asemenea, el a precizat că dorește ca această vizită a reprezentanților destinațiilor EDEN din România să nu fie un eveniment singular și a arătat că în cursul anului viitor va fi organizată, al Suceava, o vizită a tuturor destinațiilor EDEN din toată Europa. Din punctul de vedere al șefului administrației județene suce­vene, astfel de vizite țin de promovarea unei realizări excepționale: câștigarea de către Suceava a titlului de „destinație europeană de excelență” în turism.

Facem precizarea că vizita repre­zentanților destinațiilor EDEN din România la Suceava, în perioada 20 – 23 septembrie, a fost pregătită de Centrul Național de Promovare și Informare Turistică din subordinea Con­siliului Județean Suceava La infotur iau parte 19 persoane, reprezentanți ai Ministerului Turismului și ai destinațiilor EDEN din România. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Marcu 22/09/2018 la ora 19:07 -

    posibil sa apara multi cu , cursa aviatica promisa in campanie de Fluturasul Sucevei