Saturday , April 20 2024

Gheorghe Flutur cere evaluarea angajaților Consiliului Județean

In 2012, la încheierea precedentului mandat al lui Gheorghe Flutur, în Consiliul Județean Suceava erau 169 de angajați, acum instituția având 225 de angajați. “Mai puține cursuri și specializări, mai multă muncă”, le-a transmis Flutur funcționarilor din CJ

consiliul judetean

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat ieri că, în 2012, la încheierea primului să mandate, CJ avea 169 de angajați,  acum instituția având angajate 225 de persoane. O parte dintre cei angajați în ultimii ani provin din cadrul Direcției de Patrimoniu, restructurată, și de la Serviciul Salvamont. “Trebuie să veri­ficăm, să vedem fiecare ce face. Nu mă interesează doar fișa postului, am cerut să-mi dea fiecare, scris, ce a făcut în ultimele trei luni. Nu pornesc de la numele persoanei în noua organigramă, vrem să vedem fiecare în parte la ce e bun și ce vom face cu el”, a declarat Gheorghe Flutur.
De asemenea, președintele CJ a anunțat că aceasta este doar o primă evaluare a angajaților, pe viitor urmând și alte asemenea verificări ale eficienței acestora. “Mai puține cursuri și specializări, mai multă muncă”, le-a transmis Flutur funcționarilor din Consiliul Județean. (O.S.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …

3 comments

  1. Are dreptate flutur in privinta cursurilor, nu numai ca se organizeaza ptdistractie dar un angajat cj are dreptul la un insotitor care sa mearga cu el GRATUIT beneficiind de cazare , masa , transport pe banii contribuabililor. Si culmea cursurile sunt la Marea Neagra…. saracutio salariati tb insotiti ca au diverse handicapuri….. Bataie de joc pe bani publici! Vezi curs de stare civila la maaaare in iulie, ce de salaeiati si insotitori pleaca gratis!!!!

  2. dati-va demisia

    La vremuri noi, oameni noi!
    …altfel se bate pasul pe loc, se vor perinda fel de fel de mafioti. Ar fi de dorit sa se selecteze o noua garnitura fara personaje plafonate in aparatul de conducere. Dupa cum stim, ,,alesii” vechi au avut alte preocupari, ale lor. Ei stiau una si buna, ca functia trebuie sa le foloseasca lor, nu comunitatii. Nu aveau nici o treaba cu Suceava si sucevenii!

  3. Dle Flutur, nu îmi vine să cred că dta poți spune așa o enormitate “Mai puține cursuri și specializări, mai multă muncă”. Chiar nu îmi vine să cred că doar dnii Barbă, Crețu și, eventual, Juravle trebuie să fie cei „15.000 de specialiști ai administrației județene” iar dta pe ceilalți să-i pui să facă ce? Ode dtale sau să stea cu telefonul sub pernă poate-i cheamă vreun șef și noaptea la muncă?
    Poate că printre puținele lucruri bune, principial vorbind, ale fostei și altminteri deloc admirabilei conduceri a CJ Suceava este tocmai trimiterea a cât mai mulți angajați la cursuri, la specializări etc. Pe asta se și bazează, dle Flutur, așa numita „profesionalizare a aparatului (în ultimă instanță și a actului) administrativ”, nu pe rapida executare a ordinelor de sus.
    Desigur, observațiile mele critice pornesc de la prezumpția că și angajații trimiși la cursuri și specializări au învățat ceva iar asta implică măcar două lucruri: să își dorească acest lucru și să aibă de la cine învăța.
    M-aș fi așteptat, de la dta, dle Flutur, mai curând la o anchetă sau măcar o luare de poziție mai fermă privind creșterea foarte mare a numărului de angajați în CJ Suceava deși tot timpul ni s-a repetat de către dnii de la PSD pe toate canalele mediatice centrale/regionale/locale că mult rău a făcut dl Boc cât timp a fost premier și a blocat angajările în sistem pe principiul „pleacă 7, vine 1” și cum cu chiu cu vai a reușit dl Ponta să schimbe regula la „pleacă 1, vine 1”.
    De fapt, sincer să fiu 100% cu dta, dle Flutur, cred că ți-e frică de un aparat administrativ ostil și de aceea preferi un aparat administrativ servil. „Le arăți un pic cu degetul”, după care îți mai pui un pic ochelarii pe nas și te uiți sever la angajați, pe vreo doi – trei comentarori/trădători îi scoți de trântori și crezi că așa ai rezolvat problema. Mă tem că doar temporar.