Gheorghe Flutur a participat la cel mai mare târg de real-estate din Europa

11/10/18 ora:10:03am

Este a doua participare a Consiliului Județean Suceava la Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare „Expo Real” din Germania, prima având loc în anul 2017 

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, zilele trecute, la Târgul „Expo Real” de la Munchen unde a purtat discuții cu diverși oameni de afaceri în vederea promovării de investiții în zona Bucovinei. Este a doua participare a Consiliului Județean Suceava la Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare „Expo Real” din Germania, prima având loc în anul 2017. Târgul Expo Real este organizat an de an la München, ediția din 2018 fiind în perioada 8-10 octombrie.

Delegația suceveană a fost alcătuită din președintele CJ Gheorghe Flutur, doi consilieri și un translator. Cheltuielile necesare participării la Târgul Expo Real au fost estimate la 130.000 de lei, cu peste 30 de mii de lei față de ediția din anul precedent, suma fiind aprobată de deliberativul județean într-o ședință care a avut loc în luna mai. Banii vor proveni din bugetul propriu al județului.

„Vreau să știți că în toamnă, imediat după Expo Real, vom avea vizita Camerei de Comerț Româno – Germane din Bavaria. Cerem Guvernului predictibilitate fiscală, nu să schimbe codul de 10 ori pe an, pentru că doar în acest fel vor veni investitorii. Dorim să dăm drumul la proceduri și la parcul industrial de la Suceava, susținem și parcul de la Siret pentru că Siretul se află în graniță cu Ucraina”, a declarat Gheorghe Flutur în ședința delibe­rativului județean din 29 mai.

Precizăm că „Expo Real” este cel mai mare târg de real-estate din Europa, la care a mai participat județul Suceava și în cursul anului trecut. Reamintim că tot în luna mai Gheorghe Flutur afirma – cu referire la cele discutate la Expo-Real ediția din 2017 – că sunt semnale de schimbare cu privire la optica din Occident, în sensul că ideea potrivit căreia „Capitalul trebuie să meargă unde este forța de muncă” prinde tot mai mult contur în detrimentul ideii că „forța de muncă trebuie să meargă unde este capitalul”. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. RELU FENECHIU 11/10/2018 la ora 13:30 -

    CAUTA SI EL O CASA DE VACANTA PRIN ALPI, UN APARTAMENT MIC DE VARA LA MALAGA, DACA SE POATE PE BANII DELAPIDATI DE LA PROSTI, DE CE NU …