Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est, organizata de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est

reportersite
16/11/19 ora:9:28am

Joi, 14 noiembrie 2019 a avut loc la Salon Prestige Ballroom din Suceava, GALA ANTREPRENORILOR DIN REGIUNEA NORD-EST organizată de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est. Evenimentul a reunit firme din regiunea Nord-Est alături de invitați de marcăautorități și instituții publice locale și centrale, organizații patronale de la nivel local, regional și național , parteneri și colaboratori ai federației. Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est s-a bucurat de prezența Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin- CONAF, prin membrii acestei confederațiireprezentante ale patronatelor și federațiilor pentru antreprenoriat feminin din întreaga țară- Botoșani, Bacău, Neamț, Bistrița, Brașov, Constanța, Tulcea, Tîrgoviște, Timișoara, București.

Au fost alături de organizatori și partenerii consorțiilor constituite pentru implementarea celor 4 proiecte DIASPORA START-UP ȘI ROMANIA START-UP PLUS, parteneri cu vastă experiență în accesarea și gestionarea fondurilor europene. Sunt firme și asociații profesionale din Tg. Mureș, Brașov, Constanța, București, cât și de la nivel european- din Grecia. La Gală au participat, pentru prima dată, manageri și administratori de firme Start-up din regiunea Nord-Est care au beneficiat de finanțare europeană prin intermediul proiectelor DIASPORA START-UP și START-UP PLUS derulate de Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava. Noii antreprenori aflați la început de drum în mediul de business au fost susținuți și incurajați de firme și antreprenori din regiunea Nord-Est cu vastă experiență antreprenorială, să fie încrezători, motivați, inovativi, competitivi, să transforme provocările și problemele în soluții, să creeze și să aducă plus valoare în economia și societatea românească. Mesaje de apreciere și susținere au fost transmise și din partea autorităților și instituțiilor publice.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a inclus acordarea de trofee de excelență unor antreprenoare de marcă din regiunea Nord-Est, femei de afaceri care conduc firme de top și au reușit să dezvolte afaceri profitabile.

« Au fost premiate pentru rezultatele antreprenoriale și profesionale deosebite: Doamna Dr. ing. Elena Ionescu- director general al S.C. Plantavorel SA din PiatraNeamț, Doamna Dana Loredana Radu- administrator al firmei Recumed SRL din Vaslui, Doamna Ramona Moncea Vinca- Manager general al S.C. Vinca SRL din Bacău, Doamna Agnes Holca- administratorul firmei Rolana Tex SRL din Botoșani, Doamna Liliana Bălan- Manager general al S.C. Biolin Fam SRL din Iași, iar pentru județul Suceava- firma Superstar Com SRL din Rădăuți și firma Dorna Medical SRL din Vatra Dornei administrată de doamna Rodica Boca.

Gala Antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Est, a subliniat încă o dată, importanța și rolul IMM-urilor în economia și societatea românească. Prin activitățile și acțiunile intreprinse, și cu sprijinul factorilor de decizie, al celorlalte organizații patronale, al partenerilor și colaboratorilor noștri, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est își propune să devină o entitate reprezentativă pentru antreprenoriatul feminin al regiunii Nord-Est, o forță pentru interese și valori comune deopotrivă feminine și masculine, un interlocutor social, o voce publică distinctă », se arata intr-un comunicat transmis de Biroul de presă al Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est.