Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni are nevoie de bani pentru recuperare

17/12/18 ora:2:35am

Micuța Larisa, în vârstă de un an și jumătate, este internată la Centrul de Recuperare pentru copii “Dr. Nicolae Robănescu” din București. Ea a suferit leziuni cerebrale grave în accidentul în care mama sa și-a pierdut viața. Familia face apel la suceveni să ajute cu cât pot pentru ca Larisa să se facă bine

Familia Irinei Airinei (foto) are nevoie de ajutor financiar pentru continuarea tratamentului micuței Larisa. Fetița este internată la Centrul de Recuperare pentru copii “Dr. Nicolae Robănescu” din București, iar recuperarea neuropsihomotorie a acesteia pare să fie una de durată, tatăl făcând față din ce în ce mai greu cheltuielilor zilnice. „Pentru depășirea momentelor grele cu care se confruntă familia îndoliată și recuperarea fetiței, fac un apel umanitar pentru sprijin financiar în ceas de grea suferință, colegilor, celor care au cunoscut-o și tuturor oamenilor de bine, să ajute familia acesteia cu fonduri bănești, pe măsura posibilității fiecăruia. Eventualele sume pot fi depuse în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON , deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel”, a postat pe Facebook Airinei Oliviu, fratele Irinei, contul fiind deschis pe numele tatălui micuței.

Reamintim că fetița a suferit leziuni cerebrale grave în accidentul în care mama sa și-a pierdut viața. Irina Airinei ieșise la plimbare cu fetița în cărucior când a fost accidentată mortal de o mașină pe o trecere de pietoni din Suceava. Copila a ajuns în comă la Spitalul Județean Suceava, de unde a fost apoi transferată la Spitalul ”Maria Sklodowska-Curie” din Capitală. (Cristina RUŞTI)