Femeie de 37 de ani din Ipotești, salvată în ultima clipă de soț după ce a încercat să se spânzure

23/08/19 ora:10:25am

Joi seara, la orele 20:32, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că A. L., de 37 de ani, din com. Ipotești, a încercat să se sinucidă la domiciliu prin spânzurare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul femeia  locuia împreună cu soțul în locuința tatălui din com. Ipotești. În jurul orelor 20,30 soțul ei a sesizat lipsa acesteia, fapt pentru care a căutat-o în casa de locuit, fiind găsită la etajul locuinței, în dormitor, cu ușa încuiată prin  interior. Întrucât victima se afla sub tratament pentru afecțiuni psihice, soțul a forțat ușa, a pătruns în interior și a găsit-o legată cu o curea în jurul gâtului, celălalt capăt al curelei fiind legat de mânerul de acționare a unui geam tip velux. A dezlegat-o, i-a acordat primul ajutor, după care victima a fost preluată de o ambulanță chemată la fața locului.

Victima a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la Secția UPU Suceava.

Din declarațiile membrilor familiei s-a stabilit că în urmă cu aproximativ o lună victima a mai avut o tentativă de suicid, înghițind mai multe tablete de antibiotice. Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.