Fată de 19 ani, în stare foarte gravă la spital după ce a băut prea mult la un majorat și a căzut apoi de la balconul casei

14/08/19 ora:7:44am

In noaptea de duminica spre luni, la ora 00.51, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către R. Paula Patricia, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că a o prietenă de-a acesteia a căzut din balconul unei locuințe din localitatea Bivolărie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de duminică a fost la o petrecere de majorat împreună cu prietena sa, B. Maria Lorena, de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, organizată în localitatea Putna. În jurul orei 00.30 R. Paula Patricia a observat faptul că la petrecere B. Maria Lorena a consumat băuturi alcoolice în exces, a hotărât să se deplaseze către domiciliul acesteia, cu scopul de a o pune la somn. Fetele au ajuns la Bivolărie, la locuința celei care băuse prea mult, iar în timp ce R. Paula discuta cu B. Anuca, mama lui B. Maria Lorena  aceasta din urmă a urcat la etajul imobilului unde locuiește, a ieșit pe balcon, și din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol circa 2,50 metri în fața casei. Balconul locuinței nu este prevăzut cu bara de protecție.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu “TCC grav prin cădere, hemiplegie dreaptă H.I.C „ fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.