Expoziție cu picturi realizate de elevii de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina

18/06/19 ora:5:57am

Miercuri 12 iunie, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, a avut loc vernisajul  expoziției ”Leonardo da Vinci”,  fiind expuse un număr de 21 de  lucrări pictate de elevi în cadrul orelor de educație plastică, sub coordonarea profesoarei Milena Tomuț . Expoziția a fost prezentată de Ceica Loredana Mihaela, inspector școlar Arte și Sinocicu Senorica – director la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Expoziția marchează 500 de ani de la moartea lui Leonardo da Vinci și reprezintă adaptarea operei lui Leonardo da Vinci pentru a corespunde contextului artei contemporane. În cadrul expoziției este prezentată publicului iubitor de artă o colecție de lucrări realizate de elevii claselor a V-a, a VI-a si a VII-a ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1. Fiind o expoziție colectivă cu lucrări practice din timpul semestrului, aceasta reunește teme, tehnici și stiluri diferite.

Expoziția poate fi vizitată până pe 25 iunie, intarea fiind liberă, au informat organziatorii.