Elev batut de profesor in timpul orei, la Scoala “Mihai Eminescu” din Radauti

12/12/10 ora:10:23pm

N un elev de clasa a VIII-a sus]ine c\ a fost agresat de profesorul de muzic\ Dorin {cheul, `n timpul orei de curs [i `n fa]a celorlal]i colegi, pentru c\ s-ar fi “bulg\rit” `n pauz\ cu fiica dasc\lului n S.L. de 14 ani a ob]inut un certificat medico-legal din care rezult\ c\ `n urma leziunilor are nevoie de 4 zile de `ngrijiri medicale n profesorul incriminat declar\ c\ doar l-a tras brusc de hain\, dar nu l-a lovit pe b\iat, pentru ca a refuzat s\ se ridice `n picioare n Parchetul de pe l=ng\ Judec\toria R\d\u]i, Inspectoratul {colar [i conducerea [colii vor demara anchete `n acest caz

Un profesor de la la {coala General\ “Mihai Eminescu” din R\d\u]i este acuzat c\ a b\tut `n timpul orelor de curs b\iat de 14 ani, elev `n clasa a VIII-a la institu]ia [colar\. O pl=ngere `n leg\tur\ cu cele `nt=mplate a fost `nregistrat\ vineri, 10 decembrie a.c., la Parchetul de pe l=ng\ Judec\toria R\d\u]i fiind trimis\, o reclama]ie privind acest eveniment fiind transmis, tot vineri, Inspectoratului {colar Jude]ean Suceava. Sesiz\rile la adresa profesorului de muzic\ Dorin {cheul vin din partea lui Ionel Levi]chi, om de afaceri din R\d\u]i, tat\lui elevului S.L., care, sus]ine p\rintele, a fost b\tut de profesor.

Potrivit pl=ngerii penale depuse la parchet, `mpotriva profestorului Dorin Scheul se cere demararea cercet\rilor [i trimiterea `n judecat\ a cadrului didactic sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de lovire, prev\zut\ `n articolul 180, alineatul 1, din codul penal. Dac\ va fi g\sit vinovat, profesorul risc\ o sanc]iune penal\  cu `nchisoare de la o lun\ la trei luni sau amend\.

~n motivarea pl=ngerii depus\ la parchet, se arat\ c\ `n data de 6 decembrie a.c., `n timp ce copiii se aflau `n pauz\, `n curtea [colii, ace[tia s-au luat la bulg\real\. “~n timpul jocului fiul meu s-a bulg\rit cu fiica profesorului Scheul Dorin. Men]ionez c\ copiii nu [i-au provocat nicio leziune `n timpul jocului. ~n data de 9 decembrie 2010, la ora de muzic\, profesorul Scheul Dorin l-a admonestat pe fiul meu, mot=v=nd c\ a lovit-o pe fiica lui cu z\pad\, dup\ care l-a lovit repetat  - tr\g=ndu-l de haine [i tr=ntindu-l de banc\, provoc=ndu-i leziuni ce necesit\ un num\r de 3 – 4 zile `ngrijiri medicale”, se arat\ `n pl=ngerea penal\ semnat\ de p\rintele copilului care adaug\ faptul c\ “acestea s-au `nt=mplat de[i fiul meu, de fa]\ cu to]i colegii lui [i-a cerut scuze dac\ fiica profesorului s-a sup\rat c\ a fost bulg\rit\”.

Cele sus]inute de tat\l elevului, `n special faptul c\ b\iatul ar fi fost agresat, este confirmat `n certificatul medico – legal eliberat. “Fa]\ de cele ar\tate mai sus, azi, `n ziua de 10 decembrie a.c., m-am prezentat cu fiul meu la cabinetul de medicin\ legal\, unde `n urma controlului s-a constatat c\ b\iatul are echimoze ce necesit\ 3-4 zile de `ngrijiri medicale, fapt “, a mai ar\tat Ionel Levi]chi.

~ntr-adev\r, cabinetul medico-legal R\d\u]i a eliberat vineri, s\pt\m=na trecut\, Certificatul medico- legal nr. 64/M/10.12.2010, din care reiese c\ S.L., `n v=rst\ de 14 ani, `nso]it de tat\l s\u, s-a prezentat la cabinetul de medicin\ legal\ din R\d\u]i, unde s-a stabilit c\ b\iatul are o echimoz\ `n zona mandibular\, o alt\ echimoz\ `n zona hemitoracic\ [i `n plus, copilul a acuzat dureri toracice [i dureri epicraniene.

Pe aceste considerente, medicul legist, dr. Camelia Coroam\ a concluzionat c\ S.L. prezint\ leziuni de violen]\ care s-au putut produce prin lovire sau de corpuri dure `n condi]iile datelor de anchet\. S-a tras de asemenea concluzia c\ leziunile pot data din 9 decembrie a.c. [i `ntr-adev\r, s-a constatat c\ necesit\ 3- 4 zile de `ngrijiri medicale pentru leziunile provocate.

N  {eful I{J a[teapt\ o sesizare transmis\ deja pentru demararea unei anchete

Petru Carcalete, inspectorul  [colar general al I{J Suceava a declarat c\ nu are cuno[tin]\ despre evenimentul `n care a fost implicat profestorul de muzic\ de la Scoala Mihai Eminescu din R\d\u]i dar c\ a[teapt\ o sesizare oficial\ la Insoectorat, `n urma c\reia s\ dispun\ verific\rile. De cealalt\ parte, Ionel Levi]chi, tat\l b\iatului agresat, a declarat c\ reclama]ia a fost trimis\ deja de vineri la I{J, urm=nd ca, foarte probabil, s\ ajung\ pe masa inspectorului general Petru Carcalete `n cursul zilei de ast\zi.

N Directorul [colii Mihai Eminescu, Ilie Romaniuc, spune c\ `l cunoa[te pe profesorul incriminat ca fiind un om lini[tit

Profesorul Ilie Romaniuc, directorul {colii generale cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu” din R\d\u]i a declarat ieri c\ nu are cuno[tin]\ despre incidentul invocat de Ionel Levi]chi. Va face `ns\ verific\ri [i dac\ lucrurile se confirm\, va lua m\surile ce se impun. Pe de alt\ parte, directorul Romaniuc spune c\ `l cunoa[te pe profesorul incriminat ca pe un om lini[tit [i nu s-ar a[tepta de la acesta la gesturi necuvenite. Pe de alt\ parte, Ilie Romaniuc declar\ c\ b\iatul lui Ionel Levi]chi este cunoscut ca av=nd un temperament mai puternic [i ca un t=n\r care nu se prea omoar\ cu `nv\]atul.

N Profesorul Dorin {cheul recunoa[te incidental, dar spune c\ nu a fost chiar at=t de grav

Profesorul de muzic\  Dorin {cheul, cel indicat de Ionel Levi]chi ca fiind autorul agresiunii `mpotriva fiului s\u recnuoa[te c\ a avut un diferend cu elevul S.L., din clasa a VIII `ns\ nu accept\ ca acesta s\ fie transformat `ntr-un caz penal. El nu [tia c\ b\iatul agresat a ob]inut deja un certificat medicolegal dar a acceptat c\ joi, la ora de muzic\, l-a admonestat pe elevul S.L., cel despre care fiica lui s-a pl=ns c\ a fost lovit\ cu blug\ri de z\pad\. Profesorul {cheul a insistat pe faptul c\ b\iatul nu [i-a cerut nicidecum scuze pentru “bulg\reala” la care a fost supus\ fata sa `n ziua de 6 decembrie iar atunci c=nd l-a admonestat `n fa]a clasei b\iatul a preferat s\ `[i v=re degetul `n nas dec=t s\ se ridice `n picioare. “L-am rugat s\ se ridice `n picioare. Nu s-a ridicat. L-am ridicat de hain\, el se scobea `n nas, copiii pot s\ confirme”, a ar\tat profesorul Dorin {cheul care a spus c\ a adoptat aceast\ atitudine dup\ ce fiica lui, elev\ `n aceea[i [coal\ s-a pl=ns c\ fiul lui Ionel Levi]chi arunca cu bulg\ri dup\ ea [i “`i spunea `n tot felul”.

O anchet\ a conducerii unit\]ii de `nv\]\m=nt, a IPJ [i a Parchetului va clarifica cine trebuie s\ fie tras la r\spundere `n cadrul acestui diferend de la {coala “Mihai Eminescu” din R\d\u]i, unitate de `nv\]\m=nt altfel respectabil\, cu olimpici na]ionali [i interna]ionali, declarat\ recent “[coal\ verde”. (Neculai RO{CA)

76 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. parinte 13/09/2011 la ora 17:34 -

  nu pot sa cred ca atat de mult sau schimbat oameni..din ce in ce mai rai si elevi…nici profesori nu se lasa mai prejos….ne ajung toate din urma…fost eleva de acu 10 ani…parca atunci scoala gen 3 era mai atragatoare..acum am o fetita si nu stiu la ce scoala o voi da…poate e mai bine in alta tara…

 2. PĂRINTE 22/02/2011 la ora 18:53 -

  La sc 5 au voie cu telefoane si poate inca nu sunt filmulete pe youtube- regula telefoanelor la sc 5 e simpla: sa nu deranjeze orele! Si elevii in timpul orelor scriu mesaje, intra pe net… doar nu deranjeaza ora ( asa raspund si profesorilor) …totul se face in liniste, habar nu au de ora, dar la final au note bune- doar toti au fost atenti la ore( la tel). “Comunisti” sunt in fiecare scoala, unii profi vor exagera mereu, elevii se vor plange mereu de reguli…
  De acum toata lumea stie ca scandalul cu SL a fost amplificat de tatal acestuia- banii rezolva aproape totul?
  Chiar asa de rau este la scoala asta, dirigintele chiar nu va asculta sau intelege, profesorii va pedepsesc pentru tot ce faceti , chiar nu exista compensare si intelegere din partea unora( profesori) macar , NU SE TRECE NIMIC CU VEDEREA ?????????????

 3. Elev al scolii nr 3. 17/01/2011 la ora 22:56 -

  “Problema e ca atunci cand are de dat, da! Va spun eu ca Scoala 3 vopsita pe dinafara, si plina de gunoi in interior :-J”.Bai asta, problema ta daca ai cv cu gen 3.
  :)
  multi scpun ca sc 3 i jilava si nustiu ce.. ei bine NU!. gen 3 ii cea mai frumoasa sc.. cu cei mai buni profesori dar baiatul acesta L.S. ne face sc de cacat!. O spun direct,pe limba tuturosr.;).
  Domnul profesor , este unul dintre cei mai de treaba profesori .Am si eu un in un astfel ed impertinent si la fel ca L.S deranjeaza ora de muzica,dar domnul profesor procedeaza cu el la fel cum a procedat cu “victima”. in gilimele de rigoare.;;)
  Ptr ca acest baiat nu este nici o victima.Dinpotriva el este vinovat.;).
  In acea vinere L.S cand sa plecam acasa m-a intrebat nervos” unde-i fata lu profu’ de muzica!”.O cauta ca disperatu’ acest lucru sper sa va spuna cv.;)
  Si cei care sunt impotriva domnului profesor au numai un motiv. Ca i-a lasat poate corigenti sau ca le pune note mici.Notele se iau ep merit!. Am ami avut un profesor in cl a 5a de muzica care vn al ore si se juca pe telefon:|.
  De cand facem cu domnul scheul Educatia Muzicala este mai interesanta.
  In legatura cu directoru’ este adevarat ca are obiceiul sa mai dea cate o palma la copiii care nul asculta sau il injura. Totusi are si el o varsta.;)
  Pot spune cu mana pe inima ca scoala nr 3 este cea mai frumoasa scoala.. in aceasta scoala sunt elevi adevarati..Ce conteaza uniforma..? Intr-o scoala tinuta trebuie sa fie decenta.!. Sa se vada ca suntem elevi, daca nu multi ar venii cu niste costumatii.. :-j. ma abtin. Nu zic nimic fiecare cu gusturile lui:D.
  Vai inchisoare ca vai nu ai voie cu telefoane?:).
  Frate ai timp cand iesi de la scoala sa butonezi telefonu’ cat iti pofteste inima..
  Daca scoala asta, era un gunoi, nu ieseau din ea oameni in toata firea:-j.
  Aceasta scoala are cei mai buni profesori.. [prof de fiz. Macovei,de muzica,de desen,de istorie, domnisoara Males..si cum s-o uitam pe doamna profesoara Popescu Maria..Cu ea inveti romana frate.!]
  Mie una imi va parea rau cand voi iesii ep portile acestei scoli.. care a fost ptr mine ca o casa.:X.
  Sunt mandra ca sunt eleva la scoala gen nr 3 ”Mihai Eminescu”.
  Sunt mandra ca il am pe domnu’ profesor ed muzica dirijor al cor!.
  Sunt mandra ca pot purta unufosma acestei scoli.
  Sunt mandra ca scoala noastar, este scoala Europeana!;x
  Deci,prin urmare LS eset un mincinos,care vai daca si-a scos certificat modico-legal are un atu’ asat se scoate pe bani!:-j.DOMNULE PROFESOR CORUL VA SUSTINE la fel si toti cei care sunt convinsi ca sunteti nevinovat!.SA se faca dreptate!:)

  • FOST ELEV LA JILAVA (GEN3) 18/01/2011 la ora 19:11 -

   moama da ce tocilara esti :)) acum pe bune, vad k esti o comunista innascuta, cred ca ti-ar fi placut de minune sa te nasti inainte de moartea lui ceausescu :))
   “Daca scoala asta, era un gunoi, nu ieseau din ea oameni in toata firea:-j.”

   FALS! de la generalul 4 si 5 ies persoane mult mai de treaba decat de la 3 unde ies numai fitosi, intreaba pe la licee de profesori si de elevi ;)

 4. anonim 17/01/2011 la ora 21:12 -

  doamne ce e cu voi eu il cunosc pe elevul L.S si el este foarte obraznic .
  in primul rand domnul profesor dorin scheul nu ar putea da intru elev.
  poti sa fi cat de obraznic nu ti face nimic prin bataie doar la note,dar eu nu il vad pe acest profesor sa dea intru elev el este foarte linistit si nu vorbeste cu elevii uratsi chiar daca ar fii nervos si ei ar face mare galagie la ora cum se intampla uneorila la ora la noi.da domnu profesor nu da in nimeni.este foarte linistit.acel elev este foarte obraznic chiar uneori si de 2 ori pe zi ajunge la drector pt ca este foarte obraznic si a ajuns deja cu nota la purtare pana la 6 dar cred ca a mai scazu. deci mai bine nu mai indrugati ca esti un profesor rau ca eu si multe clase diin sc il cconsideram cel mai bun profesor,iar despre director sunt foarte multe de spus dar in primul rand ca este foarte agresiv si rau si nu mai continuii cas scris creca inca 100 de randuri=))

 5. Digimonuuuul :)) 17/01/2011 la ora 18:02 -

  Ai dreptate ;)
  Romaniuc scoate in careu copiii vara pe canicula, ii obliga sa asculte lucrurile cu care se lauda el “foarte realizabile” si dupa fiecare profesor isi obliga clasa sa il aplaude, altfel este pedepsit, exact ca inainte de `89.
  Anul trecut am fost obligat sa dau 5 lei pentru ca era ziua lui Eminescu, si de banii aia profesorii au baut in cancelarie si la ore erau toti beti :)). Exact pe data de 15 ianuarie. Si ziua urmatoare pe 16 Ianuarie fiind sambata, am fost obligati sa mergem la casa de cultura in uniforme si sa asistam la un “spectacol” plictisitor si foarte lung, la care eram obligati sa aplaudam. Un coleg nu a putut sa vina sambata deoarece statea departe si a fost pedepist.

  PUSCARIE!!!

 6. un om intreg la minte 13/01/2011 la ora 12:12 -

  ptr ca vad ca nu sunteti intregi la minte la scoala aia…in ce secol traiti? sunteti indoctrinati toti ,regulamente stricte, uniforme, reguli ,sa nu poarte telefon, sa nu poarte blugi,sa nu iasa afara, sa astepte in frig copiii o ora…cati ani are directorul? poate ar trebui sa mearga acasa ca s a uzat..si ptr ce lume pregatiti acesti copii?din cate inteleg eu e o scoala imbatranita cu conceptii de pe timpul lui Hitler..profu de muzica, indiferent cat de bun sau deosebit este, nu are dreptul sa ridice mana asupra unui copil. e lege,sau nu? si tocmai legea este cea care se sustine ca se aplica in scoala 3. mai ales ca era vorba de fiica dumnealui. gestul e incalificabil si total nejustificabil la acest profesor,indiferent de circumstante.de ce elevii platesc rapid greselile dar profesorii nu?nu cunosc nici un personaj dar principiul in sine imi repugna. scoala noastra nu s a modernizat ci s a intors in urma cu un secol.din cauza ei suntem unde suntem si nu a parintilor,ci a profesorilor ,care sa nu uite ca sunt formatori de opinii nu jandarmi. transmiteti i si lui malos care este o fandosita si care e atat de plina de ea de nu i poti trece prin fata. va plang elevi..

 7. eleva din clasa a6a 11/01/2011 la ora 21:07 -

  Domnul profesor nu ar fi in stare sa faca asa ceva! este o mare minciuna! elevu ala e un smecher care a avut ocazia sa iisi bata joc de un profesor! loviturile alea putea sa le aiba de altundeva! la cat se bate silvester nu ma mir!

 8. FOST ELEV LA JILAVA (GEN3) 09/01/2011 la ora 12:54 -

  Draga “PARINTE” care cel mai probabil sunteti de fapt o profesoara pentru ca stiti mult prea bine regulamentul scolii.
  Aveti dreptate la faza cu pantalonii stramti si toate alea, dar cu blugi normali de ce nu este voie?
  Am vazut ca ati spus “- sunt mulţumită de şcoala 3 pentru că ştiu că acolo copilul meu este în siguranţă;”
  Defapt nu stiti chiar nimic. Un elev de la aceasta scoala nu este deloc in siguranta, dupa scoala se fac bataile de care nici nu stiti.
  Cu pantalonii aia obligatorii de la jilava, mori de frig! Iarna in drum spre scoala si inspre casa iti ingheata picoarele.
  De ce dictatorul acestei scolii scoate copiii in careu fie iarna in ger sau vara in canicula si ii tine acolo obligandu`i sa aplaude dupa ce se lauda cu ce a facut? Romaniuc este un FAKE, se ia prea mult dupa Ceausescu.
  “-este o tradiţie la şcoala 3 ca un foarte mare procentaj de elevi să intre la licee bune şi foarte bune;”.
  Nu este deloc adevarat, cam 90% dintre elevii de la toate scoliile din radauti intra la prima optiune.

  • Eleva 11/01/2011 la ora 20:27 -

   Ai mare dreptate in legatura cu tot.Macar tu ai scapat de acest regulament:))

  • PĂRINTE 22/02/2011 la ora 19:34 -

   100% siguranta nu gasesti in nicio scoala, bataile de dupa scoala nu se pot opri- doar sa fiti escortati :))- atunci ai zice de militarie, nu:))? Cu careul… probabil ca sunteti toti la un loc … nu stiu ce sa zic…dar cum poate sa te oblige cineva sa aplauzi sa imi zici si mie? Copiii mei aplauda daca au placerea , daca nu , nu si de obicei aplauzi la ceva placut ochilor sau urechilor…cum te poate obliga cineva, ca eu nu inteleg…

 9. Eleva 05/01/2011 la ora 20:31 -

  Il sustin pe asa zisul parinte care se vede ca stie regulamntul nostru chiar ffoarte bine , dar cei drept reglamntul nostru este prea aspru makr sa avem voie cu bluze sau camasi cu medel etc. Si ce are dak venim cu blungi?Makr blugi normali nu stramti sau rupti nu stiu unde.SI ink o mica chestie la ce ne ajuta dka pantalonii is la dunga si de stofa??Asta e tampenie de park cineva respecta chestia cu pantaloni la dunga de stofa.Si telefonul ar trebui sa ne lai lase cu ele doar cei care nu au avut nota scazuta la purtare sau care au fost pe cale sa o aiba scazuta…..REGULAMNTUL NOSTRU E MULT PREA ASPRU!!!

  • PĂRINTE 05/01/2011 la ora 21:45 -

   Am cunoştinţe în învăţământ care au trecut prin nişte întâmplări penibile şi umilitoare din cauza telefoanelor elevilor- interzicerea lor este un mod de apărare faţă de acei elevi care ar face orice pentru un filmuleţ”mişto” cu un profesor sau cu o colegă.
   Regulamentul aspru era acela în care la şcoală stăteam la colţ în genunchi cu mâinile sus, perciunii rămâneau în mâna profesorului, eram bătuţi cu rigla peste degete şi iarna cu lemnele de foc la fund!

  • Eleva 11/01/2011 la ora 20:24 -

   Da bine va sustin era aspru dar asta era atunci acum e altfel s-a schimbat totul inclusiv regulamentul!!Dar ganditiva gen.5 are voie cu telefoane,iar pe youtube sau altundeva nu apare nici un filmulet si cum naiba sa apara tocmai de la sc noastra?Si inca cv credeti ca cnv respecta asta?Azi pe 11.01.2011 un elev din o cls de a 7 statea cu telefonul ascuns in maneca umbland cu el pe holurile scolii!!!Asta vi se pare ca respecta regulamntul?

  • PĂRINTE 22/02/2011 la ora 19:25 -

   Nu il respecta, dar vezi ca totusi sunt si oameni intelegatori…crezi ca profesorii nu vad anumite lucruri ( gume, blugi, telefoane) si inchid ochii? Doar s-au saturat si ei de atatea reguli… dar unele trebuie respectate, aici ( in scoala) va formati ca oameni…Sunt si eu de acord cu telefoanele, dar daca le-ar tine copiii inchise, dar se suna in ore si din astea si asa se ajunge la o harababura si observatii in loc de ora.

 10. PĂRINTE 05/01/2011 la ora 19:46 -

  OPRIŢI RĂZBOIUL CU ŞCOALA 3!
  VREAU SĂ PREZINT ASPECTELE ŞCOLII 3:
  - sunt mulţumită de şcoala 3 pentru că ştiu că acolo copilul meu este în siguranţă;
  -sunt mulţumită de şcoala 3 pentru că profesorii îşi fac datoria şi faţă de elevi şi faţă de părinţi;
  -sunt mulţumită de şcoala 3 pentru că respectă legea, are un regulament interior (care pentru elevi poate părea prea strict, dar pentru un părinte, nu), are o uniformă care nu permite elevelor pantalonii prea strâmţi( pentru a evita fluierăturile şi gesturile obscene din partea colegilor din clasele a 7-a şi a 8-a, elevi aflaţi la vârsta dorinţei arzătoare de ” cunoaştere”) şi a blugilor( evitându-se astfel pantalonii cu ” fundul până în pământ” sau boxerilor cu mult deasupra blugilor, a blugilor tăiaţi şi zdrenţuiţi;
  -sunt mulţumită de şcoala 3 pentru că intrarea elevilor se face în ordine, aliniaţi pe clase, fiecare clasă pe rând şi nu claie peste grămadă. Intrarea în şcoală se face la fără 10, dar cine se porneşte de acasă prea repede şi ajunge cu 40 de minute înaintea orelor este liber să aştepte afară( Şcoala funcţionează pe 2 schimburi: cei mici de dimineaţă, iar cei mari după amiază. Mi se pare logic şi de bun simţ ca elevii mici să iasă pe o uşă şi cei mari să intre pe altă uşă, evitându-se gălăgia, accidentările. La sute de elevi într-o şcoală mi se pare normal să se meargă pe partea dreaptă- lucru ce ţine de o bună organizare, de respectarea bunăstării );
  -mi se pare firesc să se circule civilizat într-o şcoală şi să nu se alerge, nu de puţine ori auzind şi eu profesori certând elevii că alergau, dar apoi dandu-le dreptate când un elev se trântea în mine pe hol;
  -JILAVA este “denumirea ” folosită de elevii şi PROFESORII de la celelalte şcoli pentru şcoala 3, denumire adoptată şi de mulţi din elevii şcolii 3. De ce credeţi?–pentrucă şcoala 3 are în lateral o poartă de 4m( LA FEL ARE ŞI ŞCOALA 5), elevii nu sunt lăsaţi în pauze să iasă în afara şcolii ( la o ţigară, la un păhărel la piaţa mică- CA MAI APOI SĂ-I GĂSIM PRIN SPITALE-, magazin existând şi în incinta şcolii), nu li se permite accesul cu telefoane mobile( pentru a umple youtube-ul cu filmuleţe cu colegi ,profesori, pentru a deranja orele, pentru a asculta muzică, a intra pe net);
  -directorul este o persoană severă, dar este un om cinstit, corect, cu bun simţ, o persoană potrivită pentru funcţia de director al unei şcoli cu sute de elevi şi zeci de cadre didactice;
  -este o tradiţie la şcoala 3 ca un foarte mare procentaj de elevi să intre la licee bune şi foarte bune;
  ORICE ŞCOALĂ ARE PLUSURILE ŞI MINUSURILE EI, DAR ÎN RĂDĂUŢI ESTE O CAMPANIE ÎMPOTRIVA ACESTEI ŞCOLI CU PREMII NAŢIONALE ŞI INTERNAŢIONALE, CAMPANIE SUSŢINUTĂ DE MULŢI PIERDEVARĂ, DAR MAI TRIST- SUSŢINUTĂ DE CADRE DIDACTICE DE LA ALTE ŞCOLI CARE ÎŞI ÎNCURAJEAZĂ ELEVII LA DENIGRARE PENTRU A ATRAGE UN NUMĂR MAI MARE DE ŞCOLARI. CUM PUTEŢI SĂ ARĂTAŢI PROFESORII CU DEGETUL DACĂ REZULTATELE ELEVILOR VORBESC PENTRU EI? DE CE NU VĂ UITAŢI MAI ÎNTÂI LA VOI CARE VĂ PURTAŢI CUM VĂ PURTAŢI LA ŞCOALĂ ŞI AŞTEPTAŢI NOTE MARI ŞI LAUDE MEREU ( pe glume, pe nesimţire, pe faptul că eşti al lui x-ulescu?)!

 11. FOST ELEV LA JILAVA (GEN3) 24/12/2010 la ora 13:24 -

  Revin cu un al doilea comentariu.

  Domnul Scheul Dorin nu este de vina, vina este al domnului Romaniuc care incurajeaza profesorii sa faca asa ceva. Cat am fost in generala am fost lovit de multi profesori, unii loveau in joaca si chiar iti venea sa razi dupa ce te loveau, dar altii loveau cu dispret si iti venea sa plangi, doamna Romaniuc, sotia dictatorului lovea foarte tare, iar fostul profesor de desen Coroama Gheorghe lovea chiar fara motiv, la intrare in scoala cine avea mainile ude de la zapada il lovea foarte tare cu rigla peste mana, daca nu intindeai mana nu te primea in scoala.
  Romaniuc Ilie loveste profesorii daca merg pe partea stanga sau pentru simplul fapt ca se uita pe geam in timpul pauzei.
  Aceasta scoala dispretuieste total sportul. Eu cu mai multi colegi am fost pedepsiti pentru faptul ca am jucat baschet la ora 9 seara, si nici macar nu am jucat pe terenul scolii 3.
  In timpul pauzei, daca te joci afara cu minge de fotbal sau bashet, ti`o confisca fara motiv, sau cu un simplu ghem se intampla acelasi lucru.
  In aceasta scoala jocul este total interzis, nu ai voie sa te joci absolut cu nimic.
  Din cauza acestui regim comunist mi-am pierdut foarte multi colegi care s`au mutat la alte scoli, cei mai multi dintre ei fiind bruscati de catre un anume profesor sau chiar de catre Romaniuc Ilie.
  Cel mai mult m-am suparat cand profesoara de istorie Males Nadia, a spus exact asa: “Nu voi sunteti de vina pentru ce a ajuns tara asta, parintii vostrii sunt de vina pentru ca au votat gresit alegerile, parintii vostrii dau dovada de prostie”. Ea a mai inventat unele reguli pentru scoala si te primeste la ora ei daca nu ai cravata, pantofi si parul tuns foarte scurt. Daca fetele nu parul prins sau au parul dat cu placa, le cearta foarte tare.
  Cand ma uit la actualii mei colegi veniti de la scoala 5 sau 4, observ ca sunt mult mai educati si nu au dorinta de a face “rau”. Dorinta de a face “rau” o ai atunci cand scai de la scoala 3. Am sa regret toata viata ca parintii mei m-au dat la scoala 3, cand am intrat nu era regim comunist, daca as fi fost la alta scoala as fi invatat mai bine si nu m-as fi apucat de rele.
  Sunt multe persoane care au aceeasi parere cu mine, unele chiar din scoala 3, dar le este mult prea frica sa spuna pentru ca primesc multe amenintari de la profesori, cu nota la purtare sau amenda.
  Un fost coleg de al meu a primit amenda 100 RON pentru faptul ca avea un filmulet pe YouTube filmat in timpul verii in afara scolii. Filmuletul nu era unul urat, era un fel de parodie chiar reusita.
  In concluzie, domnul Romaniuc Ilie este principalul vinovat pentru ce a ajuns scoala asta.

 12. FOST ELEV LA JILAVA (GEN3) 23/12/2010 la ora 22:25 -

  Sunt un fost elev al acestei scoli, miîar fi placut de minune saîmi scriu numele meu adevarat pentru ca stiu ce tare sîar oftica profesorii, dar ma tem ca o sa am probleme la liceul actual pentru ca sunt profesori de la gen3 care se inteleg bine cu profesorii de la liceul meu.

  Incep comentariul spunand ca am fost si eu lovit de acest profesor, am primit o palma de la el, acum 4 ani, nu leîam spus parintilor si nici la politie nu am fost pentru ca imi era frica si nici nu aveam leziuni.

  Acest profesor este unul foarte rau, imi pare bine ca siîa gasit un elev curajul sa il reclame. Aceasta scoala este o PUSCARIE, nu ai voie sa faci nimic, in loc sa educe copiii, ii face mai rai. Din 6 ore care aveam pe zi la scoala doar la 4 venea profesorul. La aceasta scoala directorul este un adevarat dictator, incurajand profesorii sa loveasca elevii. Am avut multi colegi loviti de director sau trasi de ureche destul de tare. Profesorul de muzica a avut ghinionul sa fie reclamat, dar ar trebuii sa fie reclamati mult mai multi profesori, inclusiv dictatorul -> Romaniuc Ilie.
  Nu conteaza ca elevul lovit este obraznic sau nu, el trebuia pedepsit, in niciîun caz lovit!

  La aceasta scoala nu ai voie nici macar cu un simplu telefon mobil inchis, tinut in geanta, sunt controale dese, exact ca la puscarie. Aceasta scoala nu ar trebuii sa fie una de corectie, ar trebuii sa fie o scoala normala, domnului Romaniuc i sîar potrivii perfect postul de director la o scoala de corectie. In fiecare zi inainte de intrarea in scoala, elevii trebuie sa stea in frig in curtea scolii ca sa astepte sa intre pe rand cate unul si sa fie fiecare verificat daca: are carnet stampilat, sacou, camasa albastra sau alba, pantalonii negrii de stofa la dunga.
  Cat am fost la aceasta scoala am fost obligat sa merg la un spectacol pentru ca scoala siîa luat numele de “mihai eminescu”, chiar aveam altceva de facut, dar am fost obligat exact ca la puscarie.
  Scoala este foarte prost organizata, fiind singura unde elevii merg cu frica si cu mare dispret.
  Cand am ajuns la liceu am simtit o libertate mult prea mare. Mîam apucat de multe lucruri rele pe care leîam inlaturat cu greu. Un elev care termina 8 clase in regim comunisc simte o libertate mult prea mare cand ajunge la liceu si devine mult mai rau.
  Profesorii cand gasesc un elev cu telefon sau guma la ei, le cer 10 lei “amenda”, care de multe ori ii baga in buzunar desii cateodata dadea chiar chitanta pentru “amenda”.

  Parerea mea este ca acele comentarii care il apara pe profesor sunt dintre cunoscutii lui sau profesorii scolii, sau mai grav, o singura persoana.

 13. ANONIM ANONIM!!!!!!! 21/12/2010 la ora 11:31 -

  WA CEI CU VOI ATATA VA LUATZI D PROF ASTA NUI IN STARE DE ASA CEVA SUNTETI NISTE PROSTI CARE TINETI CU LEVITCHI SILVIU.SI CEI CU DUMELE ASTEA CA DOMNISOARA MALES NU PREDA????WA CEI CU VOI CELE MAI MARI NOTE LE AM LA ISTO SI CIVICA DOAMNE CE OAMENI PROSTI!!NU MAI VORBITZI AIUREA CA NU STITI NIMIC!SPER SA SE FACA DREPTATE!RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Blah blah 20/12/2010 la ora 22:29 -

  Va zic eu ca profu asta e in stare de asa ceva si pe la mine in clasa a fost un incident …. nu s-a lasat cu leziuni da ….Va zic eu ca nu e o persoana asa calma

 15. LLIOARA 18/12/2010 la ora 20:32 -

  ce cu atatia AANONIMI?UN PROFESOR A BATUT UN COPIL SCOALA IL APARA PE PROFESOR,ELEVUL E HULIT DE ACELASI PROFESOR PRIN ANONIM,NU M-AS MIRA SA FIE LASAT CORIGENT…UN PARINTE ADESTEPT A DUS COPILUL LA DOCTOR SI A SCOS UN CERTIFICAT MEDICO-LEGAL SI A DAT IN JUDECATA.FOARTE BINE DOMNILOR!CUM POATE ZICE PROFESORUL,ADICA ANONIMUL CA SI-A SCOS PE BANI?POATE PROFESORUL A AJUNS PE BANI SI CREDE CA TOATA LUMEA FACE LA FEL…R U S I N E P R O F E S O R U L U I!!!!RUSINE SCOLII!!!UUUUUUUUUHUUUUUUUUU

  • maicata 07/01/2011 la ora 20:27 -

   cee e cu tine tu? te crezi pe tarla? habar n`ai ce zici .Macar scrie si tu corect

 16. fosta eleva 18/12/2010 la ora 20:14 -

  am citit toate comentariile si toate,sunt scrise de Anonim si care fac reclama buna profesorului.am fost eleva a acestei scoli si va pot spune cu mana pe inima ca la acesta scoala se practica BATAILE DE MAJORITATEA CADRELOR.Directorul e prof de romana si ii rupea cu bataia pe baieti.Cand eram eleva colegi de ai mei erau batuti si in acel timp pusi sa zica frunza verde de dudau ,aoleu de fundul meu.poate nuii mai umileste asa tare dar acolo bataie tot mai exista

 17. ANONIM 17/12/2010 la ora 20:41 -

  Cine e de acord cu S.L. nu are decat , dar greseste rau.Domul profesor de muzica este un om cumsecade si linistit iar Silviu este un biat prost,fara bun simt,obraznic si ink multe altele.El crede ca dak taicasu are bani poate face ce vrea.Si ce certificat-medicolegal?Pentru ce?Silviu in urmatoarea zi a venit la scoala si era bine mersi mancand seminte si bulgarinduse in careul scoli.Asta vi se pare voua ca are nuj ce leziuni.Hai mai ducetiva de aici cu minciunile voastre.Domnul profesor trebuie sustinut caci este un om foarte bun.SA-L SUSTIENM PE DOMNU` PROFESOR S.D. CA MERITA!!!!!

 18. coleg de clasa cu L.S: 17/12/2010 la ora 10:58 -

  Am aflat ca tata lu LS sa batut acum doau trei zile cu viceprimarul radautului si mai un om din primarie. Acesta a facut si puscarie 10 ani pt ca a omorat un om. Deci pur si simplu chestia asta zice totul.

  • ANONIM 17/12/2010 la ora 20:00 -

   Cred ca confunzi profu cu victima!!!

 19. coleg 17/12/2010 la ora 9:40 -

  il cunosc pe S.L si va spun serios ca este un derbedeu farapic de rusine care s-ar lua la bataie si cu profesori si care a avut multe probleme in trecut in special cu politia….cat despre Dorin Scheul, care este profesorul meu de muzica, nu pot spune ca este un om agresiv ba din potriva este foarte linistit

 20. El 16/12/2010 la ora 23:43 -

  Acest baiat , Levitchi Silviu face o multime de lucruri rele iar cand se intampla ceva, apeleaza la tatal sau , care, cu ajutorul banilor poate sa faca orice, chiar sa plateasca pentru un certificat medico-legal.Domnul profesor este acuzat pe nedrept. Fiecare om rezista pana intr-un anumit moment iar atunci s-a intamplat ca domnul profesor sa se enerveze dar nicidecum nu l-a lovit. “s-a stabilit ca baiatul are o echimoza în zona mandibulara, o alta echimoza în zona hemitoracica si în plus, copilul a acuzat dureri toracice si dureri epicraniene.” cate minciuni…

 21. Fost Elev 16/12/2010 la ora 21:31 -

  P.S nu sunt eu ala care spune ca atunci cand sa luat cineva de mine la batut directoru ala e un alt retard

 22. Fost Elev 16/12/2010 la ora 21:25 -

  Wa… vb celui de mai sus suntem in postu craciunului si domn profesor pun pariu ca la teste si la note inchide jumatate de ochi ca asa face mergeu e un om bun si nu merita tratat asa de un gunoi ca tine L.S. eu te cunosc bine si te stiu ce jigodie esti … crezi ca daca ai bani esti smecher sau cum :)) … esti un 0 barat … ai sa vezi tu ce o sa te frece pe tine de akm scoala o sa fie un chin … si tu am prosule cine tio zis ca Ca cica profesori sunt incurajati de directeor sai bata pe elevi …. esti un bou vagon eu am facut roaman cu Domnul Director timp de 4 ani si niciodata nu a lovit un elev… asa ca eu zik sa renuti S.L si colegi tai au dat declaratie importiva ta si tu mai incerci … nu teai luat de cine trebuia (Domnul Porfesor) si sa stii… cat so chinuit profesorii sa ridice stafeta sus si este o scoal respecatata cate un jegos de asa mic ca tine face scoala sa apara intr`o lumina proasta ca esti tu mai smecher …. esti un putzoi de 13 ani care crezi ca daca tactu are bani e buricu pamantului … EU DACA ERAM IN LOCU DOMNULUI PROFESOR TE BATEAM DE ITI SUNAU CAPACELE

  • ANONIM 18/12/2010 la ora 18:12 -

   se cunoaste ce romana ai facut cu directoru dupa cum vorbesti(vulgar,mizerabil…) Asta spune totul despre caracterul tau

 23. ano 16/12/2010 la ora 18:18 -

  FIU DE AFACERIST.ce poate reiesi din asta?

 24. coleg de clasa cu L.S: 16/12/2010 la ora 11:14 -

  ba L.S. sa stiti de la mine inseamna LEVITCHI SILVIU . O sa auziti de multe ori numele asta pt ca o sa ajunga sa faca inchisoare . va dau un sfat feritiva de copchilu ala ; e de bani gata. Se ascunde dupa fusta tatei ca doar tata e valutist ce ……. Pacat de domnul profesor de altfe il cunosc foarte bine si nu ar fi in stare sa faca asa ceva. Silviu e celebru pt ca taicasu a reusi so dea afara si pe profa de desen si a repetat figura. RUSINE redactorilor de la obiectivul care sa patat pana-n gat cu cea mai mare minciuna care am auzito. Cum puteti publica ceva ce nu e adevarat . Stiu ca numa din subiecte din astea traiti. ………. Faza cu bulgareala e total falsa …….. chestia cu scuzele nu exista ………… bataia nici nu sa intamplat pt ca am fost si eu acolo in clasa cand domnul profesor la ridicat in picioare si la asezat jos..
  PS : TRAIM IN PROSTIE SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

  • ANONIM 16/12/2010 la ora 20:02 -

   Nu ti-asi dori sa fii si tu asezat de catre cineva. Daca vrei, fa o proba: scoate pe unul din pepeni (cum comenta cineva). Multi au ajuns criminali pt ca au iesit din pepeni, dupa care au platit cu ani si bani grei. Cred ca toti profesorii ar trebui dusi la control psihologic, obligatoriu!!! ca sa nu se mai repete cazuri d-astea.

  • coleg de clasa cu L.S: 17/12/2010 la ora 10:54 -

   daca nu stiai profesorii merg la control psihologigic periodic ….. dar incep sa cred ca copii au mai mare nevoi de acel control (asa ca tine si ca L.S ) ……. ce sa se repete ce nu sa intamplat …… daca nu stii nimic despre ce sa intamplat ce draq mai comentezi ……. si domnul profesor nu si-a iesit din pepeni …….. nu la batut asa cum am mai spus ……… printe altele la acea ora domnul profesor ia spus lui L.S. “Ce crezi ca cineva are drica lui taicatu , ca el vine la sc si rezolva totul”

  • coleg de clasa cu L.S: 17/12/2010 la ora 10:54 -

   e plina tara de prosti ca tine

  • ANONIM 17/12/2010 la ora 19:55 -

   Imi place raspunsul pe care ti l-ai dat! :)

 25. Anonim 100/100 15/12/2010 la ora 22:13 -

  Bai… Deci aici se complica treaba … toti cei care il sustineti pe S.L , faceti un serviciu lumii si impuscati-va … Domnul Profesor S.D nu merita asa ceva … e un profesor foarte calm , dar pana la urma , orice om este scos din pepeni de un nesimtit … + de unde Dumnezeu chestia cu leziuni si nush ce 4 zile de recuperare ?! Mah, va bateti joc de voi insiva … Asa de multe leziuni a avut, incat a doua zi a venit la scoala fara nici o problema bucurandu-se de anotimp …. Hai sa fim seriosi … Respect pentru domnul profesor …

  • ANONIM 16/12/2010 la ora 20:08 -

   Ai scris de D-zeu? Stii ce vrea El de la tine? Tu respecti profu si respectiv: violenta si aminteai si ceva despre impuscat… Te cam ratacesti in idei si cuvinte…

 26. chawder 15/12/2010 la ora 21:57 -

  Esti un prost ca ai facut asa ceva nu o merita bani pe cat ai dat sa se scrie la ziar mi dadeai mie prostule SI AI SPUS DOAR PROSTI……!!!!!!

 27. elev 15/12/2010 la ora 10:18 -

  Domnyul profesor D.S. nu merita un asemenea santaj daca as putea spune asa.L.S. si-a scos certificat doar ca sa arate ca are bani si ce o rezolvat??Este un baiat fara bun simt.Deranjeaza mereu.Bani nu pot ascunde toate astea.Imi pare foarte rau penrtu nedreptatea facuta asupra profesorului D.S…SA SE FACA DREPTATE!!

 28. Anonim 24 14/12/2010 la ora 23:15 -

  MINCIUNI tot ce a spus domnul Levitchi nu este adevarat.Il cunosc pe elevul Levichi Silviu nu este chiar cel ami cuminte la orele de muzica.El daranjeaza totdeauna ora ca sa il enerveze pe domnul profesor. Domnul Scheul Dorin nu la agresat in nici un fel pe elevul Levitchi.Pt ce sia scos certificat medico-legal ca sa ne arate ca tatal lui este bogat si poate cumpara o foaie amarata care ii poate distruge viata unui om .Si ce pretext a gasit cica sau jucat cu zapada .Nu este numic ADEVARAT DIN SPUSELE ELEVULUL SI TATALUI SAU .DOMNUL PROFESOR NU ESTE VINOVAT.

 29. fost elev 14/12/2010 la ora 22:15 -

  Cand cineva a intrat in conflict cu mine, directorul l-a batut :P. Apoi am inteles ca asa procedeaza el cu fiecare copil care nu e “premiant”…ei bine, si-a luat el portia dupa, dar asta nu se pune :)).. oricum ideea e ca la scoala asta bataia elevilor este o chestie ambsolut normala, deci nu e nimic iesit din comun, nu va speriati :P. Interzicerea telefoanelor si aparatelor foto s-a impus numai si numai pentru a nu se mediatiza aceste lucruri. Despre profesorul de muzica…e o persoana “foarte buna”. Problema e ca atunci cand are de dat, da! Va spun eu ca Scoala 3 vopsita pe dinafara, si plina de gunoi in interior :-J

  • coleg de clasa cu L.S: 16/12/2010 la ora 11:06 -

   ba fa un bine omenirii si te imusca . tu esti cel plin de gunoi . ce te bagi in seama nici nu stii despre ce e vorba

  • indata 16/12/2010 la ora 18:12 -

   stai fara grija ca dupa ce se va termina anul acesta o sa ramaneti surprinsi cand veti vedea youtube-ul plin de filmari…nu o sa va vina sa credeti. asta pentru ca stiu ca majoritatea care comentati sunteti prifesori ;)

  • eo 17/12/2010 la ora 11:04 -

   nu inteleg la ce te referi fi si tu mai explicit

 30. ANONIM 14/12/2010 la ora 21:39 -

  La aceasta scoala bataia a devenit o practica si cadrele didactice sunt incurajate de director. Aceasta deducem si din declaratia sa in care prezinta copilul ca fiind o problema, si ca a meritat agresiunea. Copii sunt perchezitionati de aparate foto si telefoane, acestea sunt cu desavarsire interzise. Normal, ar trebui sanctionati numai atunci cand deranjeaza ora si nu perchezitionati. E clar ca se tem de sifonari. Stiu ce cadre au in scoala. Males care nu preda la ore materia si se ocupa cu teorii, investigatii, amenintari, copii au cele mai slabe note la istorie si civica. Larionescu care, luni 12 12 2010 la ora de sport a lovit un elev I.I. din clasa aVIa A (am inteles ca astazi au ajuns la intelegere cu parintii). Multe altele care se intampla si nu se spun. Levitchi este un barbat si cred ca va reusi sa lupte si cu comunistii ramasi, infipti adanc. Sunt si cadre care fac cinste scolii. Voi reveni cu detalii…

  • Anonim 14/12/2010 la ora 22:24 -

   ascunde-te.

  • Anonim 15/12/2010 la ora 20:45 -

   Dute de aici…..si in ultimul rand Luni a fost 13 nici de cum 12.

  • anonim 15/12/2010 la ora 21:38 -

   se vede ca stii mai bine ce s-a intamplat..poate vrei sa relatezi ;)

  • coleg de clasa cu L.S: 16/12/2010 la ora 11:19 -

   fa un bine si astupati gura aia cu scoci ca nu-mai prostii spui 4 – 5 prosti dau comentarii pro L.S . si peste 25 sunt contra L.S SA STII DE LA MINE CAND DOI ITI SPUN CA ESTI BAT TE DUCI SA TE CULCI …… DAR CE FACI CAND ITI SPUN PESTE 25 ……….PARCA TE-AI NASCUT IERI

  • anonim 16/12/2010 la ora 18:10 -

   ba baiatule, te rog nu zi 25 de persoane care sunt contra. iti zic eu ca sunt 25 de comentarii, si doar 3-4 persoane ;)..pune-ti mintea in functiune

  • Anonim 17/12/2010 la ora 10:25 -

   iti spun eu ca sunt mai multe. stiu sigur.

  • coleg de clasa cu L.S: 17/12/2010 la ora 11:01 -

   de unde sa stiu doar tote au anonim mai schimbati si voi numele ala (doar nu am stat sa le numar ca da cu virgulä ;) )

 31. ANONIM 14/12/2010 la ora 20:39 -

  Domnul profesor nu ar face asa ceva niciodata!Toate lucrurile spuse de tatal lui S.L. sunt nuami minciuni.Domnul profesor nu la agresat in nici un fel.In plus Siulviu nu are bun simt nici pentur diriginta lui!L-am auzit chiar eu cum Silviu a injurato mai incet dupa ce aceasta i-a facut obseravtie ca alerga pe coridorul scolii!!DOMNUL PROFESOR ESTE UN OM CALM SI CUMSECADE SI TREBUIE SUSTINUT PENTUR TOT CEEA CE FACE!!!!

 32. ANONIM 14/12/2010 la ora 20:32 -

  Eu il cunosc pe domnul profesor si este o persoana calma la locul lui.Acesta nu ar face asa ceva nimanui.Il cunosc destul de bine de la orele de muzica si repetitii si niciodata nu ne-a facut vreun rau sau sa fii incercat asa ceva.Mai este un lucru de spus;L.S. nu s-a jucat cu fiica acestuia ci a bulgarito intentionat si nu a fost din joaca.

 33. ANONIM100% 14/12/2010 la ora 20:25 -

  Minciuni peste minciuni macar o data in viata sa fi si tu sincer si sa nu acuzi pe nedrept pentru ca totusi suntem in postul Craciunului si este pacat sa creezi asa niste probleme unei persoane atat de bune si cinstite precum domnul profesor Dorin Scheul.asa ca domnule Levitchi Silviu revizuiesteti comportamentul si lumea te v-a respecta.

 34. Fost Elev 14/12/2010 la ora 19:35 -

  Ma kkt`ule ai curaju sa te duci sa-ti scoti certificat medio legal … eu daca eram in locu domnului profesor iti rupeam mainile si picioarele … Eu am facut xu Domnul profesor am facut muzica cu el timp de 3 ani de zile de fiecare data cand un elev era mai cu fite nicidoata nu a lovit un elev nici macar nu tipa la el doar la nota se vedea …. jegos mic ai curaju sa faci asa ceva :)) daca eram eu profesor te bateam de te uscam macar sa ai motiv sa te duci

 35. ANONIM 14/12/2010 la ora 18:52 -

  silviu levitchi este o pacoste…in fiecare pauza este la cancelarie si nu din motive bune credeti-ma. Mereu creaza probleme si deranjeaza orele.
  domnul profesor nu este vinovat.Il cunosc personal si este un profesor minunat ,de admirat si nu cred ca l-ar fi batut pe elev.poate doar la tras putin de haina sau de ureche.ce profesor nu face asa…
  Incurajari pt domnul profesor!
  Asemenea specimene de elevi nu ar trebui sa existe in scoala noastra

 36. o persoana juridica 14/12/2010 la ora 15:30 -

  profesorul a batut elevul si va trebui sa plateasca pentru asta.daca certificatul medico zice ca a fost batut asa tare va fi un proces lung din care elevul va iesi cu o suma frumusica de bani iar profu dat afara din invatamant

  • Shnitzel 14/12/2010 la ora 20:02 -

   Taci frate din gura si nu mai debita atatea tampenii….medico-legalul se poate obtine foarte bn si pe bani ….de kre elevul se pare k nu duce lipsa ….si cine zice ca va fi dat afara din invatamant ?? cati profesori chiar si-au batut elevii si au scapat basma curata ….

  • Anonim 14/12/2010 la ora 22:22 -

   nu l`a lovit! si certificatul a fost scos pe bani:-j

  • coleg de clasa cu L.S: 16/12/2010 la ora 10:57 -

   Ba te simti rau cum sa obtii certificat medicolegal pt ca te-ai ridicat din banca si te-ai asezat inapoi doar nu esti facut din harie igieniga uda . Asta-i Romania!!! Maine poimaine u ca tine scoate certifiacat medicolega si zice ca a fost batut de presedinte. P.S: Traim in prostie si asta ne ocupa tot timpul.

 37. O persoana Fizica 13/12/2010 la ora 22:38 -

  Este o minciuna ce zice Domnul Levitchi ! Este adevarat ca nu prea invata , dar nu este nici cheie de biserica !
  Ce medico – legal? Scoti medicolegal si a doua zi mergi la scoala!?
  Dupa parerea mea Dumnul Profesor a procedat cum trebuie!

 38. Anonim 7 13/12/2010 la ora 22:32 -

  Sunt miciuni in spusele tatalui…profesorul nu la trantit de banca ci doar la asezat in banca.Nicunul dintre noi daca am fii in locu profesorului D.S. nu cred ca am fi rezistat la o asemenea nesimtire din partea elevului L.S….Sa fim seriosi pentru salariul care li se ofera profesorilor….Sper sa se faca dreptate!

 39. Panaite 13/12/2010 la ora 22:08 -

  doamna”mama’ dumneata stii cam cum sunt elevii din ziua de azi? mai ales ” cei de bani gata”.Nu ai voie sa le spui nimic sunt impertinenti si tot profesorii sunt vinovati ca nu au ” cei 7 ani de acasa”?sau ai si dumneata un astfel de specimen in casa care nu tb. deranjat la scoala?

  • Shnitzel 14/12/2010 la ora 19:59 -

   Da….probabil asa e …doamna e foarte ofensata de gestul domnului profesor ….spun gest pentru ca nu cred ca ar fi fost in stare de asa ceva ……..si la urma urmei probabil ca si-a meritat-o

 40. anonim 1 13/12/2010 la ora 21:39 -

  Minciuni.! La ora de muzica L.S facand galagie, profesorul Dorin Scheul l-a atentionat spunandu-i sa se ridice in picioare insa acesta nu s-a ridicat , profesorul tragandu-l de haina..el a continuat sa faca ce vrea si profesorul l-a pus fortat in banca . Nici vorba de certificat medical,pur si simplu l-a pus pe scaun.L.S ar trebui verificat si atunci s-ar constata ca nu are nimic. Rusine!

 41. anonim 4 13/12/2010 la ora 21:37 -

  Ce-s cu minciunile astea ?!
  Eu il cunosc pe domnul Scheul si, cum zice directorul scolii, nu ar fi in stare de asa ceva.
  Certificat medico-legal?!
  Pentru ce?
  Sunt sigur ca nu are nici macar o zgarietura.
  Domnul Scheul nu merita asa ceva !

 42. anonim2 13/12/2010 la ora 21:36 -

  MINCIUNI!!DOAR MINCIUNI!! “baiatul are o echimoza în zona mandibulara, o alta echimoza în zona hemitoracica si în plus, copilul a acuzat dureri toracice si dureri epicraniene.” S.L. nu are nimic!Domnul profesor nu l-a batut,doar l-a tras de guler si l-a impins inapoi in banca.Atata tot .Cum sa faci certificat medico legat?Certificatul este facut pe bani!

  “acestea s-au întamplat desi fiul meu, de fata cu toti colegii lui si-a cerut scuze daca fiica profesorului s-a suparat ca a fost bulgarita”.ALTA MINCIUNA!!S.L. nu si-a cerut scuze,nu i-a spus nimic d-lui profesor.

 43. wyowyore 13/12/2010 la ora 21:26 -

  cati elevi mai merg la scoala sa invete? lipsa de respect pt.profesori .

 44. Anonim 13/12/2010 la ora 21:12 -

  Ceea ce a spus Dorin Scheul e adevarat!..Restul sunt minciuni.

 45. coleg 13/12/2010 la ora 19:48 -

  Nu voi spune decat atat: elevul Levitchi Silviu este o pacoste pentru orice colectiv; deranjeaza fiecare ora si se vede clar ca nu stie ce inseamna bunul simt. Cu mana pe inima afirm ca nu am mai vazut un nesimtit care sa-l intreaca; si asta, intrucat el insusi se stie ca “are spate”, ca tatuca va rezolva toate…
  Mai puneti mana si pe “Codul bunelor maniere”…

 46. mama 13/12/2010 la ora 18:01 -

  domnule director ce legatura exista intre baiatul care nu e olimpic cu bataia data elevului?bataia este bataie si trebuie pedepsita.nu conteaza ca elevul nu se omoara cu invatatul.lasa ca il omorati voi ca si asa nu invata prea bine nu????ar trebui si directorul tras la raspundere

  • Shnitzel 14/12/2010 la ora 19:57 -

   Directorul tras la raspundere pentru ce ?? Pentru o simpla afirmatie ?? Sa fim seriosi……Profesorul in cauza e un om linistit ….ce-i drept …insa aici depinde si comportamentul elevului.Nu spun ca e bine ce a facut …poate insa a meritat-o ……in fine …..sunteti cam pornita impotriva scolii asteia …..asa as spune din comentariul postat ……

  • coleg de clasa cu L.S: 16/12/2010 la ora 11:16 -

   cel obojiti atata copilul ala, sa stiti de la mine nu la-ti batut la timp. o sa ajungeti sa regretati asta