Doi tineri răniți ușor în urma unui accident în Șcheia

reportersite
17/01/20 ora:12:02pm

Joi, 16 ianuarie, în jurul orei 12.35, P. Ștefan, de 20 de ani, comuna Ilișești, în timp conducea autoturismul marca Volkswagen Passat pe str. Aviatorului din Șcheia, ajungând în dreptul sediului S.C. Darex S.R.L., nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, trecând de pe banda din stânga pe cea din dreapta, moment în care a intrat în coliziune față în spate cu autoutilitara marca Mercedes-Benz Sprinter, condusă de A. Adrian, de 53 de ani, din comuna Gherăiești, județul Neamț, care era oprit pe banda din dreapta.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri de pe bancheta din spate în autoturismul marca Volkswagen Passat, respectiv C. Alexandru, de 19 ani, din localitatea Ciprian Porumbescu și J. Dumitru, de 18 ani, din localitatea Ciprian Porumbescu, care a plecat de la U.P.U. înainte de a fi consultat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.