Condamnare pentru un traficant de droguri din Straja

21/03/18 ora:8:29am

Un individ de 29 de ani, din Straja, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru trafic de droguri. El a fost acuzat că împreună cu alţi doi complici a încercat să comercializeze 100 de grame de cannabiscurtea de apel

Curtea de Apel Suceava i-a condamnat pe inculpaţii Gheorghe – Cristinel Schipor la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, Ionel Pătrăucean, de 29 de ani, din comuna Straja, la trei ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc şi Ioan Gîză la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare tot pentru trafic de droguri de risc. Decizia magistraţilor suceveni este definitivă.

La nivelul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă, care în urma măsurilor informativ – operative desfăşurate a reuşit identificarea şi reţinerea lui Ionel Pătrăucean. O escortă a poliţiei l-a transportat şi introdus pe individ în Penitenciarul Botoşani. Cei trei traficanţi au fost prinşi la începutul anului 2015 în timp ce încercau să comercializeze 100 de grame de cannabis. (D.Z.)