Concerte Cargo, Irina Rimes și Alessia la Zilele Sucevei

13/06/19 ora:5:59am

Cargo, Irina Rimes și Alessia se vor număra printre artiștii care vor cânta la Zilele Sucevei. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu în conferința săptămânală de presă care a avut loc miercuri, 12 iunie. El a spus că programul nu este definitivat, însă, în ceea ce privește muzica, vor fi genuri pentru toate gusturile.

„Programul evenimentelor este aproa­pe finalizat, îl vom face public zilele urmă­toare. Am văzut întrebări legate de bugetul alocat anul acesta, de ce este mai mare decât în alți ani. Trebuie să ținem cont și de faptul că evenimentele se desfășoară timp de mai multe zile, în intervalul 21 – 24 iunie, iar suplimentarea a fost necesară ca urmare a studierii ofertelor trimise de impresarii artiștilor, precum și a analizării tuturor cheltuielilor necesare susținerii spectacolelor”, a declarat Ion Lungu.

Ediția 2019 a Zilelor Sucevei va avea loc, în perioada 21-24 iunie, în parcarea Iulius Mall și va dispune de un buget de 300.000 de lei. 250.000 de lei vor proveni din bugetul local, iar restul va fi asigurat de compania ieșeană care administrează centrul comercial Iulius Mall. (D.P.)