Comunicat de presă: “Dl. Flutur nu poate avea nici o implicare în aceste proiecte care se depun direct de primari la intituțiile și ministerele de resort”

14/09/17 ora:8:17am

«Deși parlamentarii social-democrati suceveni depun toate eforturile pentru a face cunoscute, la nivelul guvernului, problemele cu care se confruntă județul Suceava, deși membrii guvernului social-democrat iși manifestă toată deschiderea în rezolvarea acestor probleme (fapt demonstrat prin prezența dumnealor la sfârșitul săptămânii trecute în județ) constatăm aceleși reacții demagogice ale liberalilor suceveni.

In această notă ipocrită și ”de aflare în treabă” s-a situat ieri dl. Gheorghe Flutur președintele Consiliului Jude­țean care la întâlnirea cu primarii din județ încerca să îi convingă de faptul că, în calitatea pe care o are, va fi coordonatorul principal al proiectelor pe care aceștia le-au depus spre finantare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Programul Național de Dezvoltare Rurală. Ca și în cazul reabilitării DN18 dl. Flutur nu poate avea nici o implicare în aceste proiecte care se depun direct de primari la intituțiile și ministerele de resort, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice și Fondurilor Europene și la Agenția pentru Finanțarea Inves­tițiilor Rurale (AFIR).

Mai mult constatăm o impolitețe crasă de care dă dovadă dl. Flutur atunci când afirmă că pentru a reabilita drumul județean Frasin – Broșteni ”nu se lasă la mâna nu știu cui” și va îndatora județul împrumutând suma necesară. Cu maximă lipsă de eleganță dumnealui uită că acea mână ”a nu știu cui” adică a guvernului social-democrat, tocmai a aprobat pentru județul Suceava finanțarea reabilitării a opt (8) drumuri județene în valoare de peste 216 milioane lei noi. Si suntem convinși că dl. Gh. Flutur cu apetența sa deja cunoscută pentru a tăia panglici se va grăbi să-și asume în totalitate paternitatea acestor drumuri, în cazul în care va fi capabil să ducă la bun sfârșit aceste proiecte».

PSD Suceava