Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci pe „ritmurile tinereţii”

8/11/13 ora:10:34pm

samuil isopescu  bal 1 Balul Bobocilor de la CT „Samuil Isopescu” a fost un spectacol frumos de la care nu au lipsit parodiile, dansurile sau momentele de muzică populară . Anturaj a ridicat întreaga sală în picioare, melodiile interpretate de el fiind pe placul tinerilor. Daniela Viziteu şi Adrian Tocilă au fost câştigătorii balului, ei fiind desemnaţi Miss şi Mister Boboc CT „Samuil Isopescu” 

Pe scena de la Dom Polski a avut loc joi, 7 noiembrie, Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” din Suceava. Tema aleasă de organizatori a fost „Ritmurile tinereţii”. Balul a fost deschis de un fost elev al liceului, Cristian Pintilie, care are numele de scenă „Suspect” şi care a interpretat o piesă special dedicată colegiului. După acest moment pe scenă au urcat cei doi prezentatori care au început cu prezentarea juriului format din doamna director adjunct al CT „Samuil Isopescu”, Cristina Hapenciuc, preşedintele juriului, profesoarele Carmen Lazăr şi Manuela Grosu, Victor Ovadiuc, Oana Stroici şi Stefana Abiculesei, după care le-au mulţumit sponsorilor care au contribuit la realizarea spectacolului. Cele şapte perechi de boboci care au participat la concursul de Miss şi Mister şi-au făcut apariţia pentru prima dată pe scenă, fiecare concurent prezentându-şi ţinuta de zi în timp ce erau descrişi pe scurt de cei doi prezentatori ai balului. Un moment inedit a fost prezentarea unei a opta perechi din afara concursului, formată din doi elevi de clasa a XII-a care au reuşit să aducă zâmbete în sală pe întreaga desfăşurare a balului. Trupa de dans modern a liceului a urcat şi ea pe scenă, fetele încântând publicul cu o reprezentaţie de dans latino. Emilian, un alt elev al liceului, a interpretat piesa „Let her go” semnată de Passanger. După acest moment pe scenă şi-au făcut din nou apariţia bobocii pentru proba de dans. Fiecare pereche a prezentat propriul său stil de dans, respectiv rock & roll, vals, salsa, dans ţigănesc, dans popular, country şi tango. Suspect a mai urcat încă o dată pe scenă pentru a interpreta piesa Hands up.
Muzică, dans şi umor pe scena de la Dom Polski
Un grup de elevi din clasele a XII-a C şi a XI-a A au pus în scenă un moment umoristic prin care au arătat cum a avut loc emanciparea femeii în Franţa, Anglia şi România, un moment gustat de public. Bobocii au fost supuşi la o nouă probă, cea a perspicacităţii. Fiecare concurent a ascultat câte un fragment muzical şi a trebuit să spună cine îl interpretează. De menţionat este că fiecare a primit câte trei variante de răspuns din care bobocii l-au ales pe cel corect. A urma un moment realizat de Lucian Iancu care a cântat melodia lui Jason Derulo – „Talk Dirty”. Poate cel mai apreciat moment al serii a fost sceneta „Surubul” pusă în scenă de elevi din clasele XII A, XII B şi XII E, prin care au vrut să arate cum se lucrează în România. A treia probă la care au fost supuşi bobocii a fost una surpriză. Fiecare concurent a trebuit să aducă din public câte o curea, în timp ce fiecare concurentă trebuia să se întoarcă pe scenă cu câte un ruj de culoare roşie totul într-un minut. Această probă le-a pus în încurcătură pe tinerele candidate la Miss care în mare parte în loc de ruj au adus pe scenă curele, acest lucru fiindu-le mai la îndemână. A urmat apoi un moment folcloric al elevului din clasa a XII-a C, care alături de Vasile Paicu, Adrian Gavrilescu şi Marius Bârsan au deschis momentul cu o horă, urmată de un colaj de bătute, pentru ca apoi solista Anca Golea să înflăcăreze sala cu piesele „Cântă cucul bate-l vina” şi „Măritată nu-i uşor”. Aceştia au fost puşi în dificultate la început din cauza unor defecţiuni tehnice. Suspect a urcat pentru a treia oară pe scenă pentru ultimul său moment muzical. Bobocii au apărut din nou în faţa spectatorilor pentru prezentarea ţinutelor de seară, în cadrul căreia juriul a apreciat eleganţa, feminitatea/masculinitatea, graţia, frumuseţea şi distincţia concurenţilor.
Ansamblul „Rapsodia Bucovinei” şi Anturaj invitaţii speciali ai balului
Bogdan Barbu din clasa a XII-a D, împreună cu invitaţii săi speciali Ansamblul „Rapsodia Bucovinei” parte a Asociaţiei Culturale „Friederich Svart” dirijată de Ovidiu Svart, coregraf Liviu Condurache, au încântat publicul cu o reprezentaţie de dans şi muzică populară. Ovidiu Svart a ţinut să menţioneze că şi el a fost elev la Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” promoţia 1981. După acest moment a avut loc o prezentare de modă realizată cu ajutorul sponsorului Texval. Inainte de decernarea premiilor a mai avut loc un scurt concert al lui Andrei Iftimie alias Anturaj, un tânăr sucevean care a interpretat mai multe melodii. Piesa sa „Economist” şi cover-ul după melodia „Thrift Shop” al lui Macklemor au ridicat sala în picioare.
Daniela Viziteu şi Adrian Tocilă – Miss şi Mister Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”
Ultimul moment al serii a fost cel al acordării premiilor. Pe locul trei s-au clasat Georgiana Aruştei din clasa a IX–a D – la Miss şi Petruţ Epure din clasa a IX-a B – la Mister. Pe a doua treaptă a podiumului s-au clasat Ioana Mădălina Pînzari din clasa a IX-a D – la Miss şi Stefan Tâmpău – din IX- C – la Mister. Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Iulia Elena Sfabu din clasa a IX-a D şi Vasile Gorgan din IX – A, în timp ce Miss şi Mister Dance au fost aleşi Laura Pălii – din clasa a IX–a D şi Iulian Sebastian Crainiciuc din IX – A. Marii câştigători ai Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu au fost Daniela Viziteu şi Adrian Tocilă, care au fost desemnaţi Miss şi Mister 2013. (Constantin ZUZEAC)