Cinci apeluri la 112 după ce mai mai multor suceveni li s-a făcut rău la procesiunea moaștelor Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava

25/06/19 ora:5:48am

Personalul medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță cât și echipajul SMURD au fost printre pelerinii prezenți la procesiunea moaștelor Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, ieri după-amiază, după ce prin numărul de urgență 112, au fost înregistrate cinci solicitări. O femeie în vârstă de 72 de ani din munici­piul Suceava a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava după ce a căzut și s-a lovit puternic la cap. Se pare că femeia a fost împinsă de către credincioșii dornici să treacă pe sub raclă și s-a dezechilibrat, căzând pe trotuarul de beton. După ce a fost evaluată de către medicii urgentiști, pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral și internată pentru tratament de specialitate.

Alți patru pelerini au primit asistență medicală, la fața locului, din partea personalului SAJ, după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii și oboselii. (C.R.)