Chiar dacă nu-i gata încă, la Primărie se poartă discuții privind modificarea Zonei de Agrement

13/09/17 ora:2:39am

Primarul Lungu a stabilit pentru ziua de luni o întâlnire cu proiectantul și constructorul Zonei de Agrement în vederea identificării cadrului legal privind modificarea proiectului și adoptarea celei mai bune soluții, având în vedere că elementele pentru terenul de mini-golf nu se mai fabrică 

zona de agrementPrimarul Ion Lungu a anunțat ieri la finalul ședinței săptămânale cu firmele care realizează lucrări în municipiu că a convocat o întâlnire cu constructorul de la Zona de Agrement, pentru a stabili dacă și cum va fi ­mo­dificat proiectul, în condițiile în care elementele pentru terenul de mini-golf, prevăzute în contract nu se mai fabrică. O variantă ar fi ca terenul de mini-golf să fie unul mai mic decât era prevăzut în proiect, iar alături să fie amenajat un teren de tenis. Urmează ca luni, în cadrul discuției, să fie stabilit dacă legislația permite modificarea proiectului, în urma consultării cu proiectantul și cu reprezentanți ai Serviciului de achiziții publice din Primărie.

“La zona Tătărași, constructorul vine cu o solicitare de discuții pentru că, spune dumnealui și de asta am convocat o discuție pe lunea viitoare cu proiectantul, cu cei de la achiziții publice, să monteze un loc de mini-golf, dar o soluție modificată față de ce prevedea proiectul și lângă el să amplasăm și un teren de tenis, dar să vedem dacă este posibil din punct de vedere legal, din punct de vedere tehnic și vom clarifica acest lucru. Lucrările acolo bat pasul pe loc, pentru că trebuie să luăm o decizie. In proiect a fost prinsă o soluție de terenuri de mini-golf, e­lemente mici, așa cum sunt în alte zone ale țării și spune că firma care le realiza, din Suedia, nu mai lucrează. A dat faliment și nu mai face aceste elemente și ar trebui o soluție schimbată”’, a declarat ieri edilul sucevean.

Inițial, primarul Ion Lungu anunța că proiectul nu va fi modificat și că, în condițiile în care firma și-a asumat prin contract că va monta un teren de mini-golf pe terenul Zonei de Agrement, este de datoria ei să găsească un alt furnizor. Intre timp, odată cu apropierea toamnei și sfârșitul sezonului în care se pot realiza lucrări, termenii discuției s-au modificat. (A.I.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Tanase 13/09/2017 la ora 16:53 -

    Astai primar? El crede ca daca a luat o pereche de cizme de cauciuc in picioare,inseamna ca munceste.Astea le purta la CCH,numai ca atunci nu avea ziaristii dupa el. Probabil ca este ceva loc de pus niste dale cu firma familiei SYMMETRICA.

  2. Pintea 13/09/2017 la ora 5:37 -

    Alta afacere de familie a primarului făcută din banii noștri!