“CE FEL DE DESTINAȚIE VREM NOI SĂ FIM?”, prelegere la USV

16/04/19 ora:3:44am

Centrul de Resurse și Cercetare în ­Tu­rism din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava invită specialiștii din domeniul turismului, precum și publicul larg, miercuri, 17 aprilie 2019, începând cu ora 16.00, la un eveniment de excepție pentru turismul din Bucovina: prelegerea „CE FEL DE DESTINAȚIE VREM NOI SĂ FIM?” Aceasta va fi susținută de Si­mion Giurcă, secretar general al „Corps Touristique Austria”, medaliat în anul 2014 cu Medalia de Onoare a orașului Viena, Cavaler al Ordinului Național pentru Merit al României și decorat cu „Goldenen Verdienstzeichens der Republik Österreich” de către Președintele Austriei.

Economist de profesie, cu o vastă expe­riență în domeniul turismului internațional, Simion Giurcă este managerul departamentului pentru turism din cadrul Asociației „Timișoara 2021 – Capitală Eu­­ro­peană a Culturii”, după ce, timp de 24 de ani, a fost șeful Biroului Național de Turism al României din Austria. Pentru activitatea depusă în Viena a fost desemnat, de mai multe ori, de către un juriu format din profesioniști și jurnaliști de la editura Mucha, cel mai bun șef de birou străin dintre cei peste 40 de reprezentanți, care activează pe piața austriacă.

Menționăm faptul că, în prezent, Simion Giurcă este lector la programul de master din cadrul Facultății de Ştiințe Economice și Administrație Publică „Planning of New Tourism Products and Destination Management”, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

„Vă așteptăm la o prezentare în care experiența în turism va fi transmisă cu entuziasm,  deschidere și drag de România!”, se arată într-un comunicat semnat de  conf. univ. dr. Carmen Chașovschi, director al Centrului de Resurse și Cercetare în ­Tu­rism (CERC Turism), Universitatea „Şte­fan cel Mare” din Suceava.