Carambol între șase mașini în Suceava

8/11/18 ora:8:48am

Marți, 6 noiembrie, la ora 18.10, Mihai Radu G., de 45 de ani, din Suceava, a produs un carambol în care au fost implicate șase mașini, iar doi șoferi au ajuns la spital.

Şoferul conducea autoturismul Dacia Logan pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Suceava, iar când a pătruns în intersecția cu Calea Obcinilor nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca BMW 320D, condus de Alexandru Ioan R., de 19 ani, din aceeași localitate, care circula din direcția Şcheia și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, Dacia a fost proiectată într-un autoturism marca VW Bora condus de Dorin C., de 37 de ani, din Suceava, iar BMW-ul a fost proiectat într-un autoturism Ford, care a fost proiectat într-un VW Golf și apoi într-un autoturism Opel Astra, ultimele trei mașini fiind staționate  în parcarea ­ma­gazinului Montevelo.

Inițial, conducătorii auto au sesizat doar o tamponare, dar ulterior Alexandru Ioan R. și Mihai Radu G. au acuzat dureri, fiind transportați la UPU Suceava cu ambulanța. Cei doi șoferi au fost diagnosticați cu traumatisme ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, și li s-au recoltat probe de sânge în ve­derea stabilirii alcoolemiei. În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală”. (O.S.)