Bucovina Rădăuți s-a calificat aseară în șaisprezecimile Cupei României

13/09/18 ora:8:48am

Băieții lui Dorin Goian au câștigat cu 2-0, după prelungiri, meciul disputat pe teren propriu cu Ştiința Miroslava. In șaisprezecimi, programate la sfârșitul acestei luni, vor înfrunta o echipă de Liga I

Bucovina Rădăuți s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României, după ce a trecut ieri, pe stadionul Municipal, în urma reprizelor de prelungire, cu scorul de 2-0, de Ştiința Miroslava.

Cele două formații au prestat un joc anost într-o primă repriză în care nu a fost consemnat nici măcar un șut pe poartă.  Meciul s-a animat în partea secundă, când trupa lui Dorin Goian a forțat deschiderea scorului la ocaziile avute de Busuioc, Cerlincă și Dănilă. Niciunul nu a reușit însă să-l învingă pe Turiță, Tăcuțanu a ratat o ocazie uluitoare la poarta adversă, iar partida a intrat în prelungiri.

Golul a picat logic în minutul 93, când Stănescu a marcat cu un șut din mijlocul careului. Bucovina și-a dublat avantajul în minutul 101, prin nou-intratul Ionesi, care a înscris cu o execuție din marginea careului. Eroul finalului de meci a fost portarul Puianu, care a  parat în două rânduri un penalty, executat cu repetiție, de Marin.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Antonesei, Ciobanu – Stănescu, Dănilă – Busuioc, Buziuc, Ungurianu – Stoian. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Bosînceanu, Ionesi, Cerlincă și Bălan.

În șaisprezecimi, programate la sfârșitul acestei luni, Bucovina va înfrunta o echipă de Liga I. (D.C.)