Bucovina, promovată la Târgul de Turism de la Milano

12/02/19 ora:7:12am

Târgul de Turism „BIT Milano”, cel mai mare eveniment de profil din Italia, are loc în perioada 10-12 februarie

Bucovina este promovată în cadrul Târgului de Turism „BIT Milano”, cel mai mare eveniment de profil din Italia, care are loc în perioada 10-12 februarie. Participarea unei delegații a Consiliului Județean Suceava la acest târg internațional de turism are ca obiectiv consolidarea unei piețe turistice în vederea atragerii unui număr mai mare de turiști. Italia se situează pe locul trei în rândul țărilor emițătoare de turiști, cu aproape 6.000 de turiști cazați în județul Suceava în 2017.

„Bucovina este prezentă în standul României, cu oferte pentru partea de turism cultural, rural și activ. Cei interesați pot experimenta o călătorie virtuală în Bucovina prin intermediul ochelarilor VR (virtual-reality)”, a transmis Centrul Național de Informare Turistică Suceava.

Duminică, 10 februarie, în prima zi a târgului, standul Bucovinei a fost vizitat de către Consulul General al României din Milano, Adrian Georgescu. Cea de-a doua zi a Târgului de Turism “BIT Milano”, zi dedicată specialiștilor în turism. Deskul Bucovinei prezintă interes atât pentru agențiile tour-operatoare cât și pentru specialiștii social-media. (Dan PRICOPE)