Bobocii de la Liceul cu Program Sportiv au adus spiritul hawaiian pe scena Casei de Cultură

19/11/18 ora:2:45am

Cele zece perechi de boboci care au concurat pentru titlurile de Miss și Mister și-au etalat talentul la pantomimă, muzică, desen sau dans. Georgiana Naghi și Bogdan Cozma au câștigat titlurile de Miss, respectiv Mister Boboc 2018. Invitatul special al balului a fost Maximilian, care a ridicat publicul în picioare cu hituri precum “Sophie”

Elevii Liceului cu Program Sportiv din Suceava au adus spiritul hawaiian pe scena Casei de Cultură cu ocazia Balului Bobocilor 2018, pe care l-au organizat vineri seară.

Evenimentul a început cu prezentarea juriului și a celor nouă perechi de boboci care au concurat pentru titlurile de Miss și Mister. Îmbrăcați în stil hawaiian, bobocii și-au făcut rând pe rând apariția în fața publicului. Au urmat mai multe momente artistice, în care pe scenă au urcat printre alții fetele de la Master Dance, care au făcut spuma mării să vibreze, Radu Andonie, cu a sa chitară, Alexandru Donisan și Sabina Antonesei, pentru o repriză de dans.

Prima probă a bobocilor, cea de talent, a fost deschisă de Emilia Adochiței și Samerin Nichitean, care, susținuți de doi colegi mai mari, au jucat în sceneta umoristică “Țăranii în Hawaii”. După ce bobocii și-au etalat talentul la pantomimă, muzică, desen sau dans, pe scenă au mai urcat Ana Telescu și Nicoleta Afrăsinei, cu un moment de dans popular, Maria Gafka, cu o demonstrație de karate, Eduard Rusu, pentru o nouă porție de rap, Anamaria Dirian și Alexandra Simiuciuc, pentru un moment de street dance, și Alex Andronic, pentru un număr de break-dance.

În asteptarea rezultatelor concursuluir, publicul prezent s-a putut delecta cu un dans energic pus în scenă de Ana Maria Ieșan și Gabi Curcuță, precum și cu puțină muzică instrumentală, adusă de Iosif Mandiuc și Cosmina Chichiriță. În cele din urmă, juriul a deliberat.

Primii laureați au fost Andreea Huțu­leac și Samerin Nichitean, care au câștigat titlurile de Miss, respectiv Mister Talent. Preferații publicului, Valentina Ioana Danu și Matei Marian, au primit titlul de Miss, respectiv Mister Popularitate. Titlul de Miss Boboc 2018 a ajuns la Georgiana Naghi, iar cel de Mister Boboc la Bogdan Cozma.

Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv a fost închis de invitatul special al serii, Maximilian, care a încins atmosfera cu hituri precum “Sophie”. (Dănuț CHIDOVEȚ, Foto: Cosmin POPESCU)