Bărbat din Ipotești, băgat în arest pentru că a condus fără permis, a tamponat o mașină și a plecat de la locul accidentului

reportersite
17/01/20 ora:12:00pm

Miercuri, 15 ianuarie, agenții Postului de Poliție Ipotești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la 09.01.2020, ora 00.00, C. Florin, de 27 ani, din comuna Ipotești, a condus autoturismul marca Opel Corsa pe un drum neclasificat din satul Ipotești, în zona denumită popular Iazuri Ipotești și a acroșat autoturismul marca Ford Galaxy, condus de S. Maria, localnică. În urma impactului au  rezultat pagube materiale, iar C. Florin a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat faptul că C. Florin nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.  Joi, 16 ianuarie, în urma probatoriul instrumentat, s-a dispus reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, iar o escortă l-a introdus pe acesta în Arestul Poliției în jurul orei 21:45.

Bărbatul urmează a fi prezentat în cursul zilei de vineri la Judecătoria Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate. În cauză cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.