Băiețel de doar cinci ani, prins la furat în Kaufland

19/11/18 ora:2:51am

Un copil de cinci ani a fost prins de paznicii de la Kaufland-ul din Vatra Dornei după ce, însoțit de un alt băiat, de 12 ani, a furat un telefon mobil de 250 de lei 

Vineri, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  de către  un agent de pază al magazinului Kaufland din oraș despre faptul că doi minori au sustras bunuri din incinta supermarketului.

Conform polițiștilor, în dimineața zilei respective, B. Antonio, un băiat de doar 5 ani, împreună cu C. Răzvan, de 12 ani, ambii din mun. Vatra Dornei, s-a deplasat la magazinul Kaufland, la un stand, de unde a luat un telefon mobil, marca Mein Zuhause în valoare de 249,90 lei. pe care l-a introdus în buzunarul drept al hainei. În continuare, copilul de doar cinci ani s-a deplasat în zona caselor de marcat, apoi spre ieșirea din supermarket fără a achita contravaloarea telefonului mobil.

În apropierea ieșirii din magazin, micul Antonio a fost oprit de un agent de pază al supermarketului,  bunul fiind recuperat. Polițiștii au întocmit penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii „furt”.  (O.S.)