Amenzi de peste 48.000 de lei primite de comercianți din tot județul la sfârșitul săptămânii trecute

17/07/19 ora:4:36am

Au fost confiscate  alimente, articole de îmbrăcăminte, produse industriale, băuturi alcoolice și țigarete în valoare de mai bine de 15.000 de lei

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Serviciului de Ordine Publică și cei din cadrul subunităților de poliție din județul Suceava, împreună cu lucrătorii DSVSA Suceava au acționat pe raza județului pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale, inclusiv privind comerțul stradal cu produse de origine animală. Au fost verificate 207 persoane fizice și întreprinderi individuale și 85 de firme, precum și 11 producători agricoli din județul Suceava, fiind aplicate 303 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 48.2657 lei.  De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 15.470 lei constând în alimente, articole de îmbrăcăminte, produse industriale, băuturi alcoolice și țigarete.

Doi comercianți s-au ales cu dosare penale, iar patru șoferi au rămas fără permis.

La acțiune au participat și polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, care au desfășurat activități de prevenire și informare circumscrise campaniei «Turism în Siguranță». (O.S.)