11 persoane, între care doi copii, implicate într-un accident la Ilișești

14/12/18 ora:7:15am

11 persoane au fost implicate, ieri după-amiaza, într-un accident rutier, după ce un TIR și două mașini s-au ciocnit în loca­litatea Ilișești. Doi copii au fost transportați la spital. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, mai multe autospeciale de salvare au intervenit la Ilișești unde a avut loc o coliziune între un autocamion și două autoturisme, 11 persoane, între care și doi copii, fiind implicate.

“La fața locului a intervenit modulul SMURD al Deta­șamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. Au fost găsite la fața locului câte cinci persoane în fiecare autoturism, plus șoferul autocamionului. Nu au fost persoane încarcerate sau rănite grav, însă doi copii de 7, respectiv 10 ani, conștienți și cooperanți, au fost transportați la spital”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

În acest caz polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava au declanșat o anchetă urmând să stabilească cum s-a petrecut accidentul și cine este vinovat.