11 ani de închisoare pentru un monstru care și-a violat timp de 11 ani fiica minoră și a încercat să abuzeze sexual și de sora ei de numai patru ani

21/12/18 ora:12:46am

Un bărbat de 50 de ani, din Moara Nica, este acuzat că a abuzat-o sexual timp de 11 ani de zile pe fiica sa, încă de când fata avea doar șapte ani. Tatăl bestie ar fi încercat să o violeze  și pe o altă fiică a sa, pe când aceasta avea 4-5 ani

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe inculpatul Valeruț Ion Blîndu (50 de ani), din comuna Moara, la 11 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată și tentativă de viol în formă continuată. Decizia magistraților suceveni nu este una definitivă.

La sfârșitul anului trecut, Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și au solicitat magistraților din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului Valeruț Ion Blîndu, din localitatea Moara Nica, aflat în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în formă continuată, din care o tentativă la infracțiunea de viol în formă continuată și o infracțiune de viol în formă continuată.

Din probele administrate la dosar a rezultat faptul că inculpatul a întreținut, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, raporturi sexuale prin constrângere, cu fiica sa minoră, începând cu anul 2002, când aceasta avea vârsta de șapte ani și până la împlinirea vârstei de 18 ani a acesteia și a încercat să întrețină în mod repetat raporturi sexuale prin constrângere cu o altă fiică minoră, începând cu vârsta de 4 – 5 ani a acesteia și până în luna aprilie a anului 2016.

La data de 6 decembrie 2017, judecătorii suceveni au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și au dispus arestarea preventivă a inculpatului Valeruț Ion Blîndu pentru o durată de 30 de zile. (O.S.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Roman 21/12/2018 la ora 11:58 -

    O bestie de om! Din pacate mai sunt multe

  2. Minu 21/12/2018 la ora 11:09 -

    asta e o pedeapsa prea mica , trebuia inchis pe viata acest ticalos.