The Telegraph, despre noul Duster: Este ieftin si vesel, dar numai daca treceti cu vederea o mica problema

27/06/18 ora:4:19pm

Noul Dacia Duster a ajuns de cateva zile si pe piata din Marea Britanie, iar SUV-ul produs la Mioveni e luat la puricat de jurnalistii auto englezi.

dusterCea de-a doua generatie a Daciei Duster impresioneaza prin aspectul complet schimbat si pret, dar dezamageste cand vine vorba de siguranta, e concluzia trasa de cunoscutul cotidian britanic The Telegraph.

“Desi e dezvoltat pe aceeasi platforma si are aceleasi dimensiuni, noul Duster nu are nimic in comun cu predecesorul sau decat pretul de pornire de doar 9.995 de lire sterline”, noteaza sursa citata.

“Dacia a vandut 120.000 de modele in UK din 2013 si pana in prezent, dar ne asteptam ca aceste vanzari sa creasca odata cu aparitia noului Duster. Pe langa exteriorul complet schimbat, interiorul e mult mai calitativ si are un design mai interesant”, continua publicatia britanica.

Si tinuta la drum a fost imbunatatita, dupa cum remarca autorul drive test-ului: “Pe drum e semnificativ mai silentioasa, fiind usor de manevrat, iar directia suficient de precisa”.

Noul Duster are totusi si “o mica problema”: rezultatul mediocru de la testul EURO NCAP.

ziare.com