Thursday , April 18 2024

Bărbat de 65 de ani, mort după ce mașina sa a derapat într-o curbă la Poiana Stampei și a intrat într-un camion

Duminică dimineată, la ora 09.14, pe DN17  în afara localității comuna Poiana Stampei, S. Cornel, de 65 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, într-o curbă deosebit de periculoasă  la  dreapta, carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Man, ce tracta semiremorcacondusă regulamentar din sens opus de I. Vasile, de 48 ani, din comuna Moara.

În urma impactului conducătorul autoturismului S. Cornel și  S. Marioara, de 67 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din dreapta față, au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde S. Corneliu în urma leziunilor suferite a intrat în stop-cardio respirator, fiind resuscitat, iar acesta nu a mai răspuns manevrelor și a decedat. So]iei sale, S. Marioara  i s-a stabilit următorul diagnosticul:,, abdomen acut chirurgical post traumatic, accident rutier, pasager, se transferă la UPU Suceava”.

Conducătorul auto I. Vasile a fost  testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, la Spitalul municipal Vatra Dornei, fiindu-i recoltate de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Vezi si

S-a reluat furnizarea căldurii în municipiul Suceava

Din seara de 16 aprilie a fost reluată furnizarea căldurii în sistemul centralizat de termoficare …