Thursday , April 18 2024

O femeie de 50 de ani din Vatra Dornei s-a prezentat la Polţie beată cui ca să anunţe că şi-a boţit maşina cu o zi înainte

Joi dimineaţă, în jurul orelor 0930, la Postul de Poliție Dorna Arini s-a prezentat L. Nicoleta, de 50 ani, din Vatra Dornei, care a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație pentru autoturismul marca Fiat, întrucât cu o zi înainte, în jurul orelor 12.00, a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că pe 5 februarie 2020, în jurul orelor 12.00, L. Nicoleta a condus autoturismul menționat pe DJ 174 Dorna Arini, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, rezultând avariere autoturismului. Acesta a relatat faptul că se afla singură în autoturism și nu a suferit leziuni.

Întrucât L. Niculina emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, la ora 10:02, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …