Tuesday , April 23 2024

Un puști de 17 ani din Bosanci aflat la volan a fost încătușat după ce a fugit de patrula de poliție

O patrulă de poliție, aflată sâmbătă după-amiază în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 208 A, pe raza satului Bosanci, a observat  în dreptul cimitirului din localitate la ieșirea spre satul Luncușoara un autoturism marca VW Passat care circula din direcția Luncușoara spre Bosanci. Polițiștii i-au făcut șoferului semnale de oprire acustice și luminoase, dar conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea pe un drum comunal de pe raza satului Bosanci, spre sala de sport din localitate.

Autoturismul a fost urmărit până în dreptul locuințelor unor persoane de etnie rromă, unde a fost blocat în drumul comunal.

Şoferul a fost scos de polițiști din mașină și încătușat, apoi dus la sediul Poliției Ipotești, unde a fost identificat în persoana lui Cezărică S., de 17 ani, domiciliat în satul Bosanci, comuna Bosanci. Acesta a declarat că nu posedă permis de conducere și nu are la el documentele mașinii.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural de Postul de Poliție Udești.

În aceeași seară, un echipaj de poliție din Milișăuți, în timp ce se afla în zona Gară, pe un drum public, a observat că un Audi a întors brusc la vederea echipajului, iar conducătorul auto a coborât brusc de la volan cu intenția de a se îndepărta de mașină.

Conform Poliției, autoturismul marca Audi de culoare gri era condus de Cristian L., de 26 de ani, din orașul Milișăuți, iar acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio ca­-tegorie de vehicule.

În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis”, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Vezi si

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează  o delegație de companii internaționale interesate să descopere potențialul de afaceri al orașului Siret și al Bucovinei

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România)  organizează în perioada 22-24 mai o delegație …