Tuesday , April 23 2024

Şofer rănit grav după ce s-a izbit într-un BMW pe contrasens, la ieșirea din Rădăuți

În după-amiaza de Crăciun, în jurul orei 16.40, Ilie M., din comuna Dornești conducea autoturismul marca BMW pe DN17A, la ieșirea din Rădăuți, în zona denumită popular Dealu Crucii, iar din sensul opus, Gheorghe S., de 20 ani, din orașul Milișăuți, conducea autoturismul marca VW Golf. După ce a trecut de zona denumită popular Dealul Crucii, acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coli­ziune cu autoturismul marca BMW.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de pe Volkswagen, care a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți. Ilie M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cauza stării de sănătate, Gheorghe S. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează  o delegație de companii internaționale interesate să descopere potențialul de afaceri al orașului Siret și al Bucovinei

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România)  organizează în perioada 22-24 mai o delegație …