Tuesday , April 23 2024

Recidivist, arestat după ce a pornit un scandal și l-a lovit pe șeful de post din Dornești

Un bărbat de 34 de ani din comuna Dornești, județul Suceava, a fost arestat, joi, de magistrații Judecătoriei Rădăuți după ce l-a lovit cu pumnul în față pe șeful de post din localitate, care a fost chemat să intervină pentru aplanarea unui scandal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, Sorin Adrian Fomin, un bărbat din comuna Dornești a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv, joi, pentru ultraj, după ce l-a lovit cu pumnul în față pe șeful de post de la poliția comunei, în timp ce acesta își desfășura activitatea.

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de B.V.C., pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, (…) constând în aceea că, la data de 21 august 2019, în jurul orei 2.30, în timp ce persoana vătămată, S.I.O., șef de post la Poliția comunei Dornești, se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Dornești, județul Suceava, a fost lovit cu pumnul în zona feței, de către B.V.C.”, se arată într-un comunicat remis presei, joi, de Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Conform Mediafax, acesta este recidivist și, potrivit unor surse din anchetă, l-a agrestat pe șeful de post din localitate după ce polițistul a fost chemat să aplaneze un scandal pornit chiar de agresor, în casa unor rude.

Vezi si

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează  o delegație de companii internaționale interesate să descopere potențialul de afaceri al orașului Siret și al Bucovinei

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România)  organizează în perioada 22-24 mai o delegație …