Friday , April 19 2024

Bucovina Rădăuți debutează în campionat pe terenul nou-promovatei Hușana Huși

“Nu ne așteaptă un meci ușor la Huși, pentru că vom întâlni o nou-promovată, iar în jurul unor astfel de echipe se creează mereu o emulație”, a declarat antrenorul Dorin Goian, înaintea primei etape din Liga a III-a 

Bucovina Rădăuți debutează în noua ediție de campionat a Ligii a III-a pe terenul nou-promovatei Hușana Huși, într-un meci programat mâine, de la ora 18.00. Cla­sată pe locul secund în sezonul trecut și fără înfrângere în jocurile amicale disputate în vară, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan pornește cu prima șansă în fața unei echipe vasluiene care a câștigat barajul de promovare la masa verde.

“Sper să începem acest campionat cu dreptul. Nu ne așteaptă un meci ușor la Huși, pentru că vom întâlni o nou-promovată, iar în jurul unor astfel de echipe se creează mereu o emulație, mai ales că adversara noastră se află la debutul în Liga a III-a. Am urmărit un meci al celor din Huși cu Miroslava și a remarcat că este o echipă bine organizată în plan defensiv, capitol la care este avantajată și de gazonul pe care joacă, unul nu tocmai bun. Trebuie să tratăm acest prim meci cu maximă seriozitate și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, asta însemnând o victorie. Sper să creștem de la joc la joc, pentru că în amicale, deși nu am pierdut, echipa nu a evoluat la potențial maxim”, a declarat antrenorul Dorin Goian, înaintea debutului de campionat.

Tehnicianul grupării rădăuțene are două probleme în lotul de 21 de jucători pe care va miza în turul Ligii a III-a. Bosînceanu este accidentat, iar Bejenar a suferit o entorsă la antrenamentul de miercuri și a devenit incert pentru meciul cu Hușana. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …