Tuesday , April 16 2024

Microbuzul Botosani – Vatra Dornei, implicat într-un accident pe DN 29. O persoană a fost rănită și dusă la spital

Trei mașini, printre care un microbuz, au fost implicate sâmbătă, in jurul orei 14.30, într-un accident produs pe DN29, în zona localităţii Huţani, judeţul Botoşani. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital.

Conform botosaninews.ro, un barbat din Ucraina care conducea un Audi inmatriculat in Ucraina, venind de la Suceava spre Botosani, a pierdut controlul volanului intr-o curba usoara la stanga si a intrat in microbuzul care efectueaza curese regulate Botosani – Vatra Dornei. In urma impactului, masina ucraineanului a lovit si un Ford parcat pe marginea drumului.

 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația pe DN29 se desfășoară, sâmbătă, îngreunat, pe un singur fir, după ce în zona localității Huţani din judeţul Botoşani a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 29 Botoşani – Suceava, în zona localităţii Huţani, judeţul Botoşani, din cauza unui accident. În urma impactului dintre un microbuz şi două autoturisme, o persoană a fost rănită şi transportată la spital pentru investigaţii medicale”, au transmis reprezentanții Poliției.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vezi si

 Incendiu pornit de la un scurtcircuit într-o gospodărie din Basarabi – Preutești (FOTO)

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit luni seara cu două autospeciale de stingere și …