Thursday , April 25 2024

Noi locuri de parcare amenajate în cartierul George Enescu

110 locuri de parcare pentru autoturisme au fost amenajate în două zone din cartierul George Enescu, odată cu unele lucrări de refacere a carosabilului. „În George Enescu s-au finalizat două astfel de parcări, în spatele magazinului Albina (65 locuri) și în zona Biotest (spre cabinetele medicale- 45 de locuri). O echipă rămâne în această parte a cartierului pentru a reface tot, inclusiv străzile Lazăr Vicol și Zorilor!”, a anunțat, pe contul de facebook, viceprimarul Lucian Harșovschi. De altfel, locurile de parcare respective au fost amenajate pe domeniul public unde de mai multă vreme parcau mașinile riveranii din zona Biotest, respectiv Albina, marea diferență fiind că acum locurile respective sunt amenajate civilizat și delimitate și marcate ca atare, fără a mai lăsa loc de discuții, speranța municipalității fiind evidentă: se asfaltează și marchează în așa fel încât să mai fie realizate vreo două-trei locuri de parcare în plus. Viceprimarul Lucian Harșovschi nici măcar nu a făcut un secret din aceasta, ba dimpotrivă, a căutat să exploateze situația cât mai în beneficiul său: „Deoarece nu putem amenaja noi parcări (PSD se opune în continuare celor 4364 de locuri de parcare propuse) momentan refacem în toate zonele orașului parcările existente. Pe alocuri, unde găsim soluții: le mai mărim”. (D.P.)

Vezi si

Lungu: „Suceava putea arde deșeurile la Bioenergy, dar s-a negociat prost aquis-ul comunitar. Ministerul Mediului să se grăbească”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a reiterat proiectul său de a valorifica deșeurile menajere – …

2 comments

  1. Mare realizare! Indata o sa bage taxa de parcare exact la parcarea vis- a-vis de Curcubeu! Astea-s marile parcari supraetajate promise in campania electorala! La anul o sa auzim din nou aceeasi placa….iar fraierii platitori de taxe si impozite o sa-l aleaga din nou pe cel mai mare gospodar al orasului…cel care stie sa faca de toate incepand de la sarmale…pana la avioane! Si uite asa Suceava ramane acelasi sat fara un parc, fara un stadion, fara parcari, fara industrie…dar mandrii ca suntem bucovineni!

  2. Cartierul G Enescu este emblema neputinței edililor. Este nevoie de investiții să arate mai acătării.