Tuesday , April 16 2024

Trei tentative de suicid într-o singură zi

Un adolescent din Marginea a ajuns la spital după ce a înghițit antigel. O femeie de 65 de ani din Liteni a înghițit un pumn de medicamente, iar un bărbat de 45 de ani, din Suceava, a încercat să se sinucidă cu un insecticid 

La Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava au ajuns joi după amiază trei cazuri de tentativă de suicid, medicii suceveni făcând tot posibilul pentru a le salva viața.

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Marginea, a avut nevoie de asistență medicală după ce a înghițit antigel. Din declarațiile părinților a reieșit că băiatul a mai avut tentative de suicid în trecut, el fiind în evidența unui medic psihiatru de aproape doi ani de zile. Se pare că pe fondul unei stări de depresie severă, băiatul a băut antigel, joi dimineață și când a văzut că se simte rău, i-a povestit mamei sale ce a făcut. Îngrozită, femeia a sunat la 112 iar un echipaj al Ambulanței l-a preluat și l-a transportat la spitalul sucevean, adolescentul fiind internat pentru investigații și tratament de specialitate.

Tot în cursul zilei de joi, la UPU a ajuns și o femeie în vârstă de 65 de ani., din orașul Liteni. Aceasta le-a povestit cadrelor medicale că, după o discuție în contradictoriu cu soțul, a decis să-și încheie socotelile cu viața și a înghițit un pumn de medicamente. Pacienta a fost internată la secția Medicală a spitalului sucevean.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava, a avut nevoie de spitalizare, după ce a înghițit insecticid. Se pare că, pe fondul unei decepții în dragoste, bărbatul a încercat să se sinucidă, dar a fost găsit la timp de către o rudă. La domiciliul lui s-a prezentat un echipaj al Ambulanței, care după ce i-a acordat primul ajutor, l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Județean, pentru tratament de specialitate. (C.R.)

 

Vezi si

Atenţionare meteo ANM de ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Jumătatea de vest a județului Suceava și Transilvania,  Banatul, sudul Crișanei și în zonele montane …