Friday , April 19 2024

Scandal la derbyul seriei de vest a Ligii a V-a

Meciul dintre Bradul Vama și Forestierul Fru­mo­su a fost întrerupt în mi­­nu­tul 75, la scorul de 0-2, după ce arbitrul central George Iriciuc a fost lovit de către unul dintre jucătorii echipei gazdă

A fost scandal la derbyul seriei de vest a Ligii a V-a. Totul s-a petrecut duminică, pe stadionul din Vama, la meciul dintre Bradu și Forestierul Frumosu, întrerupt în minutul 75, la scorul de 0-2, după ce arbitrul George Iriciuc a fost lovit un jucător al gazdelor. Gâlceava a pornit în momentul în care centralul a vrut să acorde un al doilea cartonaș galben unuia dintre jucă­torii echipei din Vama. Cazul va ajunge joi pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Suceava. Până atunci, pe primul loc al clasamentului a urcat Viitorul Stroiești, care a trecut pe teren propriu, de Şomuz II Baia, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de M. Bondar, D. Moroșan și M. Floria.

Seria Vest – Rezultatele etapei a XI-a:

Viitorul Stroiești – Şomuz II Baia 3-1

Balada Ciprian Porumbescu – Minerul Iacobeni 3-1

Bistrița Broșteni – Viitorul Valea Suhei 2-1

Bradul Vama – Forestierul Frumosu (întrerupt)

Avântul Frasin a stat în această rundă.

Voința Zvoriștea, liderul seriei de est a Ligii a V-a, a scos doar o remiză în deplasarea de la Adâncata, rezultat de care a profitat Viitorul Negostina, care s-a apropiat la un singur punct de primul loc, după ce a trecut pe teren propriu, de Academica Gălă­nești, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de M. Tomasciuc (2), Grigoriciuc și I. Moloce.

Într-un alt meci al rundei a XIII-a, Steaua Dumbrăveni, cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Mircea Vezeteu, a câștigat în deplasarea de la Falcău la scor de tenis, 6-3, prin golurile înscrise de Pascar (2), Ifrim (2), Curelușă și Ferar.

Seria Est – Rezultatele etapei a XIII-a:

Sporting Bunești – Unirea Horodnic de Sus 0-2

Concordia Grămești – Bucovina Frătăuții Noi 5-1

Polul Nord Falcău – Steaua Dumbrăveni 3-6

Viitorul Negostina – Academica Gălănești 4-0

Viitorul Adâncata – Voința Zvoriștea 2-2

Locomotiva Dornești – Releul Mihoveni 0-3. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …