Thursday , March 28 2024

Campionatul Județean de Futsal: Dolhasca găzduiește ultimul turneu zonal

Şomuz II Baia, Voința Zvoriștea, Şomuzul Preutești, Juniorul Suceava și gazdele de la Siretul Dolhasca sunt cele cinci formații care se vor bate duminică pentru ultimele două locuri calificabile la turneul final de la Putna 

Sala de sport a Liceului Tehnologic “Oltea Doamna” din Dolhasca va găzuit duminică, de la ora 10.00, ultimul turneu zonal din cadrul Campionatului Județean de Futsal organizat în această iarnă de AJF Suceava. Cinci echipe se vor bate pentru ultimele două locuri calificabile la turneul final, este vorba de Şomuz II Baia, Voința Zvoriștea, Şomuzul Preutești, Juniorul Suceava și Siretul Dolhasca.

Programul turneului de la Dolhasca:

ora 10.00: Voința Zvoriștea – Juniorul Suceava

ora 10.40: Siretul Dolhasca – Şomuzul Preutești

ora 11.20: Şomuz II Baia – Voința Zvoriștea

ora 12.00: Juniorul Suceava – Siretul Dolhasca

ora 12.40: Şomuz II Baia – Şomuzul Preutești

ora 13.20: Voința Zvoriștea – Siretul Dolhasca

ora 14.00: Şomuzul Preutești – Juniorul Suceava

ora 14.40: Siretul Dolhasca – Şomuz II Baia

ora 15.20: Şomuzul Preutești – Voința Zvoriștea

ora 16.00: Juniorul Suceava – Şomuz II Baia

Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă participantă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp.

În urma primelor trei turnee zonale, la turneul final care va avea loc pe data de 9 martie, la Putna, s-au calificat formațiile Recolta Fântânele, Balada Ciprian Porumbescu, Viitorul Negostina, Unirea Horodnic de Sus, campioana en-titre Stejarul Cajvana și Avântul Valea Suhei.

Primele patru ediții ale Campionatului Județean de Futsal, dotat începând din acest an cu trofeul Ayan Construct, au fost câștigate de formațiile Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017) și Stejarul Cajvana (2018). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …