Friday , March 29 2024

Un tânăr din Suceava a murit într-un accident produs la Vama Veche

Un tânăr de 23 de ani din Suceava, care traversa neregulamentar, a murit după ce a fost lovit violent de două mașinialex nicolas sincai

Un tânăr student de 23 de ani, din Suceava, plecat la mare să se distreze cu gașca de prieteni, a avut un sfârșit tragic. La data de 15 august 2017, în jurul orei 21.30, Alex-Nicolas Sincai a fost implicat într-un accident de circulație pe DN 39, în stațiunea Vama Veche.

Polițiștii spun că tânărul a încercat să traverseze prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat grav de o mașină condusă de un șofer de 46 de ani din Călărași. Socat și el de cele întâmplate, șoferul le-a spus oamenilor legii că nici nu și-a dat seama când pietonul a sărit parcă de nicăieri în fața mașinii sale. În urma impactului, suceveanul de 23 de ani a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de un alt automobil, al cărui șofer nu a reușit să frâneze la timp.

Un echipaj medical de prim ajutor a ajuns la fața locului, de unde l-a preluat pe turistul din Suceava în comă și cu multiple traumatisme. Din păcate, în jurul orei 02.00, Alex- Nicolas Sincai și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la terminarea anchetei să se stabilească cine se face responsabil de moartea prematură a suceveanului.

Alex Nicolas studia medicina veterinară la Cluj. (D.Z.)

 

 

Vezi si

Sediul Filialei Surzilor Suceava riscă să rămână fără acoperiș după ce vijeliile au afectat serios clădirea, care se afla deja într-o stare precară

Vijelia de miercuri a stârnit mari probleme pentru unele structuri din municipiul Suceava, printre care …