Saturday , April 20 2024

Trei orădeni răniți într-un accident produs într-o curbă din Vatra Dornei

Un bărbat din Oradea a intrat cu mașina pe contrasens lovind un vehicul ce circula regulamentar. Trei persoane au fost răniteambulanta

In noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.22, Cosmin Cosma, de 35 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea autoturismul Citroen pe DN 17 Argestru, în interiorul municipiului Vatra Dornei, din direcția Suceava către Bistrița, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Renault, care era condusă regulamentar de Damian Cirtek, de 23 de ani, cetățean polonez.

In urma accidentului a rezultat rănirea ușoar a lui Cosmin Cosma și a pasagerilor Florica Delia Cosma, de 38 de ani și Daniel C., în vârstă de nouă ani, ambii din Oradea, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei, apoi transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate și probe biologice de sânge la Spitalul municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind făcute de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei. (D.Z.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …