Friday , April 19 2024

Scandal si doi tineri înjunghiați în parcarea de la Iulius Mall, la Zilele Sucevei

Un bărbat de 42 de ani, care a intervenit pentru a aplana un conflict în care a fost implicat fiul său vitreg, a lovit cu un cuțit doi tineri, ambii ajungând la spital cu leziuni ce nu le-au pus însă viața în pericol

 ambulanta

Scandal la Zilele Sucevei, unde un bărbat de etnie rromă a tăiat cu un cuțit doi tineri ce au avut un conflict cu fiul său vitreg. In noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.40, Secția de Poliție Burdujeni a fost anunțată de un echipaj al Poliției Locale Suceava despre faptul că în parcarea de la Iulius Mall Suceava a avut loc o agresiune.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la data de 24 iunie 2017, în jurul orei 00.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la una dintre terasele amenajate în parcarea complexului comercial a avut loc o altercație între doi tineri, aceștia lovindu-se reciproc. Ulterior, la fața locului a sosit mama unuia dintre tineri și concubinul acesteia, Constantin Sorin Ciurariu, de 42 de ani, care a intervenit în scandal, fiind și el agresat, moment în care a ripostat, lovindu-i cu un cuțit pe Mihai B., de 28 de ani, din orașul Salcea și pe Alexandru A., de 29 de ani, din localitate. Cei doi tineri au fost transportați cu ambulanța la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

In scurt timp, întreaga parcare s-a umplut de polițiști, în urma măsurilor întreprinse de aceștia agresorul și celelalte persoane implicate în incident fiind localizate și identificate de oamenii legii.

Astfel, a fost identificat agresorul în persoana lui Constantin Sorin Ciurariu, acesta fiind preluat în custodia polițiștilor și dus la sediul poliției pentru audieri. De asemenea, în urma verificărilor făcute și a concluziilor medicale s-a constatat că leziunile prezentate de cei doi tineri nu au fost de natură a le pune în primejdie viața.

În urma probelor administrate, în acest caz a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a lui Constantin Sorin Ciurariu pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe” și efectuarea în continuare a urmăririi penale și pentru infracțiunile de „tulburare a ordinii și liniștii publice” și „port fără drept de obiecte periculoase”. Cercetările vor fi continuate de Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava. După expirarea ordonanței de reținere, Ciurariu a fost eliberat sub control judiciar.

Constantin Sorin Ciurariu a fost condamnat în toamna anului 2015 la un an și două luni de închisoare cu suspendare în dosarul contrabandei coordonate din pușcărie de Constantin Lungu. Procurorii DIICOT au stabilit că rețeaua coordonată din penitenciar de Constantin Lungu, condamnat la ani grei de închisoare în dosarul grupării care l-au ucis pe valutistul Cristian Căjvănean, a introdus în țară cel puțin 70.000 de pachete de țigări, care au fost ulterior valorificate. Nu mai puțin de 36 de inculpați au fost trimiși atunci în judecată. Beneficiind de complicitatea unui gardian, Lungu își conducea afacerea din pușcărie punând la treabă zeci de indivizi care lucrau pentru el. In penitenciar, Constantin Lungu a dus-o ca un nabab, pe lângă telefoane mobile, băuturi și țigări fine, având la dispoziție chiar și etnobotanice. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …